Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx?h=1#sfB

mgm 10-20 den sonra açmış havayı.üstadlar sonrası için var mı sistemler ? Emin abi, serkan bey ? ne diyorsunuz ?

arkadaşlar dalaşmayı bırakın da gfs ye bakın gayet güzel gidiyor gfs..
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 12:58 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Biraz kestireyim dedim forumda neler olmuş neler Big Grin
Ekstrem kar yağışı haritalarına göre ülkemizin büyük kısmında görülecek Şiir gibi yağışlar ates ates

resimresimresim

Adminler medaratorler S E T A ve Snow41 sizleri takip etmek den keyif alıyorum. Siteye her girdiğimde kar animasyonları da çok mutlu ediyor. Huzur bulduğum  Beyaz konfetiler  yüreğim kıpır kıpır saatler kaldı sizleri bekliyorum.
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Hasan_iSTANBUL

Gfs öğlen güncellemesi 
16-17 si için şartlar daha iyi gözüküyor

Sahlepler hazır fincanlar hazır emeklerinize yorumlarınıza sağlık beyaz heyacan anlatılmaz yasanir
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Semih

Gfs öğlen güncellemesi
112 saatte kadar toplam kar bu değer sabah güncellemesinde 210 lü  saatlerde oluşuyordu
resim

(02-10-2021, 08:17 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sürmeli bu sabah radyo programında da pazar, pzt kar var. Diğer günlerde çok ciddi bir yağış beklemiyoruz gibi konuştu. Buradaki üstadlar önlem alın diye sürekli uyarırken hala sıradan bir sistem gibi konuşuyor.

(02-13-2021, 01:02 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs öğlen güncellemesi 
16-17 si için şartlar daha iyi gözüküyor

Dansöz bu GFS bence iyi demek için son günü beklemek lazım Pazartesi akşamı da böyle çıkarsa umutlanabiliriz artık son güne kadar isterse kutupları indirsin GFS’ye inanmıyorum.

Deniz etkisiyle görülecek yağışların daha etkin olacağı bir tablo ortaya koydu GFS öğle güncellemesi. Avrupa ve boğaz hattı için dengeleyici yağışlar demek bunlar...

(02-13-2021, 01:13 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zeren Sefa aynı uyarıyı bir dosta da yaparsanız o zaman hakkaniyetle davrandığınızı kabul edeceğim sadece forumda benim adımı vererek beni tehdit ederseniz bunu asla kabul etmem bunu da bilin adam bana durduk yere sataşıyor ona tek laf yok bana gelince tehdit ban falan işinizi düzgün yapın lütfen eleştiriye açıksanız bu mesajımı silmezsiniz

Gelin bu konuyu sohbet muhabbet altında konuşalım... Silmeyeceğim mesajınızı.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • AZOR, SnowPoyraz

Konuyu Okuyanlar:
13 Ziyaretçi