| |
Gfs çok istikrarsiz ecmf ye bakalim sabah ne gosterecek.
Herkese iyi geceler.
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
Bir hafta evvel 80 cm gösteren gfs biraz doğulamayla 30 cm ye indirdi ama bunu hep yapıyor bundan sonra sistem gelir 180 cm yi 1 hafta önceden gösterirse bilinki 50 cm geliyor
Son 1 haftadir sabah 06:30 gece 02 de modelle yatip model kalkiyorum.
Psikolojimiz bozuldu. İnşallah düzelir ayin 17 inden sonraki gunler
yahu İSTANBUL için 30 cm öngörülüyor. 30CM şahsıma göre çok yeterli. keyfini çıkarın
İçimizde patladı yine metreleri hazırlıcaktık şimdi bir karış olursa ne ala
(02-13-2021, 01:39 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir hafta evvel 80 cm gösteren gfs biraz doğulamayla 30 cm ye indirdi ama bunu hep yapıyor bundan sonra sistem gelir 180 cm yi 1 hafta önceden gösterirse bilinki 50 cm geliyor Gfs bir hafta önceden 500 de -50 leri 850 de -30 gösterse bize ne gelir??? (02-13-2021, 01:49 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yahu İSTANBUL için 30 cm öngörülüyor. 30CM şahsıma göre çok yeterli. keyfini çıkarın Ona dediğimiz bir sey yok iki gün dolu dolu yasayacagız. Burda modellerin 1 haftadir gösterdigi en az 1 hafta ongünlük sistemi bi anda 2 3 güne indirmesi..Daha vakit var inşallah modeller yarın düzelir.
Mesajlarım nasıl olsa yayınlanmıyor..
SnowSerkan'ın sessizlige gömüldügü har an, birseylerin ters gittigi belli oluyor..Ama ters de olsa herkes ondan bir yorum bekliyor..yazdim birseyler de, kimseye ne hakaretim, ne konuyla ilgili ahkamım olur..Bu da yayinlanmaz..
İyi geceler arkadaşlar moraller yine bozuldu lâkin deniz seviyesindeki İstanbula 30 cm KAR yağması bile şükür etmemizi gerektirir iklim değişikliği küresel ısınma yoğun yapılaşma egzoz gazları fabrika bacaları termik santraller derken bu gelenede şükür diyelim saygılar
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, snow41, тaяaηтυℓa, 73 Ziyaretçi |