Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Panik yapanlara diyorum ki bi bitmediniz arkadaşlar yeter artık ya yorum felan yazmıyorum artık sistem için neredeyse o hale geldim.

Ben herşeyi takip ediyorum, okuyorum.
15 gün öncesinden öngörülen hersey yerli yerinde giderken, birden oyunbozan senaryolar neden türüyor? .
15 gün tam isabet iken, 15 saat kala neden moraller bozuluyor? KardanAdamEmin, Azor, moderatörler ve adminler herseyi yolunda gösterirken, şu son saatlerde neden moraller bozuluyor? Ve yazacağı her bir cümleyi merakla beklerken SnowSerkan bey neden ortalarda görünmüyor?
  Beğenenler:
  • bariscekic

Yağışın direk kar olarak başlamasıda ayrı bir olay
Genelde ist 1-2 gün yağmur alır sonra kara döner
Bu sistem de direkt kar MaşAllah
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SnowPoyraz

Trantulayıda örümceğimide bıktırdınız ağları saracak sistem yok diyecek Smile Aman örümceğin sen bu sabırsızlara bakma heycandan kaynaklanıyorSmile
  Beğenenler:

İyi geceler dostlar ... İnsan panik yapması gayet normal çünkü modellerde bozmalar oluyor yani onlara göre oluyor bu panik havasıda ve sadece bu panik yapmadık demekle bu durdurulmaz ben sistemin geleceğine ve efsane olacağına ve bu forumdaki tahmincilerimizin güvenilir olduklarına inancım tam ama sadece model paylaşmakla olmuyor yorumlamak lazım model kötü çıktıysa bakın bu model bozmuş ama şu şu sebepten snoptik böyle olmayacak alçak basınç ordan geçmeyecek yüksek basınç bu hali almayacak -6giriyor ama rüzgar yönü çok iyi nem seviyesi çok iyi izobarlar bu halde kalamaz gibi yorumlardan sonra ancak panik yok demek gerekir.Çok bilğili olduğumdan değil ama mantık aradığımdan yazıyorum bunları bırakın insanlar sistemin akıbetini sorsunlar değerli üstadlar cevaplasınlar Allah’ın izni ile efsane geliyor diye biliyorum çünkü Snow Serkan söyledi Kardanadamemin çekti aldı Azor her güncelleme başında durdu kaçırmadı Örümcek bey totem yaptı Smilebu kadar uzun süreli soğuklar 40 yılda bir gelir yaşayalım ve keyfini sürelim.
  Beğenenler:
  • idieforyou41, Primavera, Snow Gökhan, SnowPoyraz

Sistem mistem yok size gelsin bahar şakısın kuşlar yaşasın ılıkçılar oh be dünya varmış. Bu nedir ya 23 25 inden itibaren sağlam bir sistem daha modellere yansıdı akşam diyaramında sistemöldü sanıyorlar ama ana çalıştırma sıcakmış epey o yüzden panik yok beybilerim.

Yağsa da yağmasada ki inşallah bıktırana kadar yağar o yüzden  ates ates
  Beğenenler:

Gfs gece güncellemesi ufak değişiklikler var 70 li saatlerde daha soğuk
  Beğenenler:
  • SinemSahin, Snow Gökhan, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr

resim

Siklon hafif batıladı. Daha güzel bir yerde. Az daha batıya alacaz el birliği ile inşallah Smile

Daha iyi yağışa kesin yansıması olur

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 55 Ziyaretçi