| |
(02-12-2021, 04:38 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *** Her yere harika kar yağacağından Silivri harici cm soran mesajlar silinecektir *** Silivri ye kaç cm yağar abi?
3uZgibi yazdı (02-12-2021, 05:05 PM)
eksi 5 ile eksi 20 arası yağar hocam SUDAN ADAM
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Emreitsa, Mturi, Primavera, Snowsedat, snowsnow2021, Xooner
@snowserkan Serkan abi sıklonun içinde dekler de olur mu? Dekler tam olarak ne zaman başlar hocam? Deke hasret kaldım. Özellikle poyrazlı gelen deklere ayrı bir hasretim.
https://www.mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx Pazartesi için yoğun kar ikonu vermemiş ama batı Karadeniz için vermiş. MGM yi takip ettiğimden değil sadece merak edip bakıyorum acaba bizim üstad ların söylediklerine uyacaklarmı diye
Üstadlar bir sorum olacak sibirya canavarı ortalığı toz duman edecek bu artık herkes bu konuda hem fikir ancak uyuz olduğum mgm hala sıcaklıkları 2 derecenin altına indirmemekte ısrar ediyor bu denli soğuk bir sistemde bu bir hata değilmi ?
İstanbul'da bulunan ısı adalarını kimse dikkate almamış. Tahmincilerimizden bu konuda yorum rica edebilir miyiz? Isı adaları gelecek yağışları sulu kar veya yağmura döndürecek şeklinde yapılan yorumlar yerinde midir? Özellikle kıyı şeridi için sorum.
Merak edenler için söylemek istiyorum..Bizler zaten buradan bu durumu günlerdir söylüyoruz, fakat yinede aranızda halen bizlere güvenmeyip değişik hava sitelerine, telefonlardaki uygulamalara bakarak bizlerin tahminlerimizi çürütmeye çalışacak insanlarıda ilgilendiren son MGM raporu az evvel CNNTURK haberlerinde MGM nin son dakika haberine rastladım, sizede aynen akdarayımda sizlerde bu söylemleri bizlerden nerdeyse 1 aydır duyduğunuzu bir kez daha hatırlamış olursunuz..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Eray, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, idieforyou41, jacobsss, Kadriyeuygun, kral, Mturi, Nuray, Primavera, scream, Snowsedat, volkan34tr, Yavuz sultan selim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Barbegazi, Əspəranza34, KardanadamEmin, sirgalton, 72 Ziyaretçi |