Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-12-2021, 05:05 PM, Düzenleyen: 3uZgibi.)

(02-12-2021, 04:38 PM)3uZgibi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *** Her yere harika kar yağacağından Silivri harici cm soran mesajlar silinecektir ***

Silivri ye kaç cm yağar abi?  Big Grin
3uZgibi yazdı (02-12-2021, 05:05 PM)
eksi 5 ile  eksi 20 arası yağar hocam
SUDAN ADAM

Diyagramda kar yüzdelerini görüyorsunuz hafta boyu kar yağışlı sıcaklık iyi durumda hadi inşallah.
resim
  Beğenenler:
  • Primavera, Snowsedat

@snowserkan Serkan abi sıklonun içinde dekler de olur mu? Dekler tam olarak ne zaman başlar hocam? Deke hasret kaldım. Özellikle poyrazlı gelen deklere ayrı bir hasretim.

https://www.mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx Pazartesi için yoğun kar ikonu vermemiş ama batı Karadeniz için vermiş. MGM yi takip ettiğimden değil sadece merak edip bakıyorum acaba bizim üstad ların söylediklerine uyacaklarmı diye Smile

Windy Pazartesi’yi yağmura çevirmiş. Off çok gerildim bu sınırdaki ab yüzünden hep.
resim

Üstadlar bir sorum olacak sibirya canavarı ortalığı toz duman edecek bu artık herkes bu konuda hem fikir ancak uyuz olduğum mgm hala sıcaklıkları 2 derecenin altına indirmemekte ısrar ediyor bu denli soğuk bir sistemde bu bir hata değilmi ?

Bulutlu 

İstanbul'da bulunan ısı adalarını kimse dikkate almamış. Tahmincilerimizden bu konuda yorum rica edebilir miyiz? Isı adaları gelecek yağışları sulu kar veya yağmura döndürecek şeklinde yapılan yorumlar yerinde midir? Özellikle kıyı şeridi için sorum.

Merak edenler için söylemek istiyorum..Bizler zaten buradan bu durumu günlerdir söylüyoruz, fakat yinede aranızda halen bizlere güvenmeyip değişik hava sitelerine, telefonlardaki uygulamalara bakarak bizlerin tahminlerimizi çürütmeye çalışacak insanlarıda ilgilendiren son MGM raporu az evvel CNNTURK haberlerinde MGM nin son dakika haberine rastladım, sizede aynen akdarayımda sizlerde bu söylemleri bizlerden nerdeyse 1 aydır duyduğunuzu bir kez daha hatırlamış olursunuz.. thumbsup MGM Uyarı yaptı..İstanbul için 6 gün boyunca aralıksız, kuvvetli yoğun KAR YAĞIŞI ve mevsim normallerinin yeryer 8-10 derece altında olacağını, herkesin önlemlerini ve hazırlıklarını buna göre yapmasının uyarısını verdiler..Cumartesi gecesinden itibaren 6 gün aralıksız KAR yağışı demek, cm leri bırakın metre hesapları yapın demekle eş anlamlıdır..Bizler sizleri bu konuda nerdeyse hiçkimseler bu sistemlerden bahsetmezken yaklaşık 3 haftadır uyarmadıkmı? önlemlerinizi, hazırlıklarınızı yapın demedikmi? Bu sitenin değerini bilin ve sağdan, soldan duyma laflara bakıp vay sistem ılımanlaştı, yok ordaburda alçak basınç oluştu sistem bizden uzaklaştı, sistemlerin gücü düştü zırvalarından bahsetmesin..Herşey tamda bahsetmiş olduğumuz gibi sistem silsilemiz gümbür gümbür etkileyecek ve bu olumsuz dedikoduları çıkaranlar kaçacak delik arayacaklardır...Birkez daha hatırlatmakda yarar var, Günlerce KAR var ve O SENE, BU SENE...2021 KIŞI TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK... thumbsup  Bizi izlemeye devam edin....

(Son Düzenleme: 02-12-2021, 05:38 PM, Düzenleyen: Emre10.)

Gefs kar haritası senaryo ortalaması çok güzel çıkmış 
İstanbul'a 70 cm bursa 1 metre kar yağışi alır demiş.
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️

(Son Düzenleme: 02-12-2021, 05:28 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Isi adacilar da geldigine gore sistem gumbur gumbur geliyor demektir. Hosgeldin kardeş Smile
  Beğenenler:
  • angelusoO, Captmehmet, idieforyou41, Primavera, scream, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
Barbegazi, Əspəranza34, KardanadamEmin, sirgalton, 72 Ziyaretçi