| |
Bu pts şimdilik sistem uzayabilir geçen hafta dedim ki bu sistem için cuma günü en net tahmini yaparız cuma akşam güncellemesinde. Zira bu tarz sistemlerde en sağlıklı tahmin sisteme en yakın tarihtir ondan önce sistem kabaca şekillenir ama dedim ya şeytan ayrıntıda gizlidir ve atmosferin sağı solu belli olmaz kelebek etkisi dediğimiz olayı yabana atmayın en ufak bir olumlu olumsuz değişim sistemi çok derinden bile değiştirebilir olumlu yada olumsuz anlamda.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kuzey1352, Mturi, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Umut Karaman, volkan34tr
![]() İşte bu koskoca şubat ayında size balkon keyfi yaptıran ürkütücü ılık hava aslında sibirya kıyametinin en büyük alametidir. Yaşlıları endişelendiren,gençleri hayrete düşüren ve sonunda çocuklarımıza hiç unutamayacakları bir kış hatırası olarak fotoğraf karelerinde yer alacak olan bir şubat ayı... Şu model Adana'nın nisan ayındaki modeli gibi nasıl da yanıp tutuşuyor öyle değil mi? Memleket uzun yıllar sonra yeniden karakış tarihini yazmaya gebe iken hikayenin başlangıç modelini şuraya koymadan yapamadım. 80 yaşlarındaki dedelerimizden dinlediğimiz bu efsane şubatı şimdi bizler yaşayıp torunlarımıza anlatacağız inşallah... Hadi şimdi balkonlarınızda son kahvelerinizi ve çaylarınızı için bakalım
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, BATU1963, Bulenttt, Captmehmet, Dervis, EJDER, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartat, Kızakadam, mehmet karsever, Nuray, OZCAN, SinemSahin, SnowPoyraz, Umut Karaman, volkan34tr, Xooner
Sevgili tarantula ayin 23 u gibi bir sistem bekliyorum demistiniz. Yorumlarinizi ayirt ederek okuyorum. Bu konuda farkli bir gelisme var midir?
Aslında bu sistemler bana Türkçe dersindeki zincirleme isim tamlamasını hatırlattı. Bu gelecek olan sistemler de aslında birbirini tamamlayan zincirleme sistemler tamlaması olacak gibi. Bu süreçte dek siklon -40 lık kabak çekirdeği -17 lik 850 hpa ayçekirdeği gökgürültülü blizzartzurt cart curt kısaca ne ararsanız var heybesi dolu bir sistem. 23 24 sitemine gelince aslında yukarıda ifade ettiğim gibi bu sistem diğer sistemlerin de bir halkası gibi olacak zira arada çok büyük boşluklar olmayacak gibi duruyor. Onda da -15 850 de -40 500 de görebiliriz ancak dediğim gibi şu an oluşum aşamasında gibi durmakta bakalım ne olacak zayfılayacak mı güçlenecek mi göreceğiz.
Bu arada İconcancağızım gece gece ayıkmış ve sistemi görmüş düzeltmiş yamukluklarını bu modellerin hepsini yakında ip gibi dizeceğiz inşallah. Biz modellere göre değil modeller bizizm dediğimize göre şekillenir bu da ikoncana kapak olsun. GEMo ağamıza gelince ufak bir iki yalpalama yapsa da yine kredisi bende hala var olan bir model. ECeMWeFa modeli ise bugün eh işte dedirtti o da düzelecek inşallah yarın akşama kadar ona süre verdim bakalım bu hakknın nasıl kullanacak.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Canberk, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Karfelsefesi, kral, mehmet karsever, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
Bugünde seni merak ettim MGM .. Maşallah çok doğal , çok geç , çok garanticisin ...
Serkan Bey pazar ve pazartesi birikim açısından Avrupa yakasında daha fazla birikim olacağından bahsetmiştiniz.Bunun sebebi hakim ruzgar yönünün Kuzeydoğu(poyraz) olacak olmasi midir.Ayrica pazar gunu sicaklik acisindan Avrupa yakasinin bir tik daha iyi oldugunu dusunuyorum.Ozellikle sahiller acisindan.Yaniliyor muyum???
550 gün askerlik yaptım. Elimizde küçük askeri defter hergun bi kare çizdik. Günler geçti simdi saatler geçmek bilmiyor. S E T A nin yazdıklarını kaçıracam diye yarım saatte bir siteye giriyorum.
Nasil bir sevdadır bu.
Sessizlik, Anlaşılan herkes GFS güncellemesini takip ediyor, fena gitmiyor sanırım, rota bize doğru gibi ? O kırmızı çekirdek inmesin mi artık kafamıza
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 44 Ziyaretçi |