Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Eveet şu anda İzmit sahilde 21 derece.. Son yalancı bahar gününde batan güneşe çok derin bakıyorum☺️Fırtına öncesi sessizlik..
resim
  Beğenenler:
  • Deepsnow, KMA76, SinemSahin

@Snowsedat sıralama farklı olmalı.
Önce siklonik yağışı alacağız. Sonrasında havanın soğumasıyla DEK+siklonik ve sadece DEK'e doğru sıralanacak.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Mturi, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr

Bu sistemde 850 hpa sıcaklığı bi ara - 15 - 20 lerdeydi. Sanırım hayal oldu. Üstatlar böyle ihtimal görüyor mu? 850 hpa da o kadar düşük ısıyla yağış birleşince asıl efsane o zaman olur

@byarslan gebzede apartmanın kapısı açılmayabilir kardan Smile

Her uygulama veya sitenin haritalarına riayet etmemek lazım.

Dek yağışların tahmin edilmesi 3-4 gün önceden bir hayli zor. Sıcaklık farkından dolayı olacağı kesin gibi. Nereyi kara gömer, nereyi afet derecesinde kara gömer (en kötü kara gömecek Smile ) orası radar ve anlık rüzgar takibiyle olur.

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 05:48 PM, Düzenleyen: Burak1980.)

Evet bende soracaktım  pazar gecesi -15  -20 geliyordu İstanbul üstüne.bu olmayacak mi
Burak1980 yazdı (02-11-2021, 05:48 PM)
Merhaba  ;
Profil bilgilerinize İl ve İlçe ekleyebilir misiniz ?
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Merhaba @byarslan Bey ;
Kar sıkalası kaymış gibi gözüküyor . Körfezin şeklini almış sanki
  Beğenenler:
  • Kızakadam, SinemSahin

@themuslim 850 hpada -17 girişi var. Yalan olduğunu kim söyledi?

(Son Düzenleme: 02-11-2021, 05:57 PM, Düzenleyen: Burak1980.)

Bu sistemde avcılar tahminen kaç cm alır genelde avcılarda pek kar tutmuyor..
Burak1980 yazdı (02-11-2021, 05:57 PM)
Merhaba  ;

Profil bilgilerinize İl ve İlçe ekleyebilir misiniz ?

Bu beklenen sistemde, pazar gunu ozellikle beklenen kar yağıșı böyle sakin ama yoğun lapa lapa büyük taneli kar șeklinde mi yoksa tipi șeklinde ince ama firtinali mi olur
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SinemSahin

Adım adım hedefe kilitlendik, heyecan dorukda, yaşanacakların hayallerini kurmaya başladık bile değilmi? Bu sevgiliyi yaklaşık 3,5 yıldır beklemiyormuyduk? Hasretimiz kursağımızda kalan taşlaşmış lokmalar gibi acı acı kokan, hüzünlerimize karışmış, sükutu hayale uğramış umutlarımızla, kararmış iç dünyamıza güneş gibi doğacak günlerin zincirlerinde bir oraya, bir buraya sevinçden savrulan kelebekler gibiyiz bu aralar değilmi? Umutlarımıza hangi çılgın zincir vuracakmış haykırışlarıyla hep taze tutmadıkmı? Gökyüzüne baka baka eyy sevgili neden gelmezsin benim daracık dünyamdaki sahilin umut kokan iskelesinde benimle koklaşmaya? Neden sakınırsın, neden hep benim umut dolu yolculuklarımda beni hep neden yalnız bırakdın eyy sevgili? Bana bir küçük kalbin feryadı misali, doruklara yükselen umutlarıma katık olacak günlerinin hayaliyle tamıtamına 3,5 yıldır dağların ardına düştü hasretliklerim..Gell artık eyy sevgili, bırakma beni bu kör karanlıkların, dipsiz kuyularında, tut artık ellerimi, birlikde kanatlanalım gökyüzünün turuncuya dönmüş uçsuz, bucaksız sonsuzluğuna doğru kanatsız, elele, yürek yüreğe, rüzgarlarla savrulalım vuslat sonsuzluklarında, kaybolalım beyaz cennetlerin ruhları aydınlatan gümüş tepsilerde kadehler elimizde savrulalım...Bitir artık bu hasretlikleri, bitir artık bu bitmeyen özlem dolu rüyaları, götür bizleri turuncu gökyüzünün bitip, tükenmeyen aşk sokaklarına doğru..Sen beyaz gelinliği giy, ben uzun yıllardır dolabımda küflenmeye yüztutmuş damatlıklarımı çıkarayım...Sen gökyüzünden bana doğru kıvrıla kıvrıla, rüzgarın iç çektiren hüzün kokan ıslıklarıyla bana doğru beyaz gelinliğinle süzüle süzüle gel, bana aşk türküleri fısılda sensizlikden küf tutmuş kulaklarıma usulca....Süzüle süzüle bir gelin edasıyla gel tut şu artık nerdeyse kurumaya yüztutmuş ellerime can ver, tut ellerimi, uçalım sensizlikden kararmış dünyamın, daralmış kapısından bembeyaz yeni dünyalara, seninle, nice 14 şubatlara uçalım, sen beyaz gelinliğinle, ben çürümeye başlamış damatlıklarımla, elele, gözgöze, sonsuzluklara doğru, kanatsız, kolsuz sadece aşkımızın gücüyle......Şarkımızın adı, uzun bir rüyadan uyanışın,  12 şubat VUSLATA BEŞKALA SEVGİNİN GÜCÜ...olsun...

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, hacimuratt, snowserkan, 56 Ziyaretçi