| |
İstanbul’da ilk kar 84. saatte düştü. 234. saat oldu hala kar yağıyor. Ver Allah’ım ver ver Allah’ım ver.
Sistem hafif batlama gösterdi doğuya ulaşımı gecikti
Ve hala artmaya devam ediyor 222 saat
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Burada Serkan da ben de ab patlar dedik bu kadar soğuğa zira modellerin bunu o zaman göremeyebileceğini de belirtmiştik. Netekim patladı sonunda inşallah bozmaz
Cumartesi günü de kar yağışı göreceğimize inanıyorum, Pazar ortalık fena şenlenecek. Esas yarın akşam güncellemelerden sonra burası coşar. ( Geçen hafta Perşembe günü belirtmiştim tam 1 hafta sonra forumda bayram olur. )
Beğenenler:
• Abdullahkara61, adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, kral, Mturi, sahinok, SinemSahin, SnowPoyraz
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Canberk, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KarAdam53, kral, sahinok, scream, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KarAdam53, kardelisi, kral, Neta, sahinok, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 31 Ziyaretçi |