Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Vallaha ben begendim abi öğlen güncellemesini çiçek çiçek  Smile Sen ne dersin @snowserkan

(02-10-2021, 01:39 PM)murat37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Bey, medya,basın henüz uyanabilmiş değil. Anladığımız kadarıyla İstanbul da hepimiz arabalarımızı karların altında bulmaya çalışacağız. Sizin sosyal medyadan ulaşabildiğiniz yetkili bir merci bulunuyor mu ? durumun vahim olduğunu iletseniz. Çünkü herkes halen "yeeaa İstanbula gar mar yağmaz" kafasında. uzgun

Kesinlikle katılıyorum. Şirkette 10 kişiye söyledim herkes aynı kafada. İstanbul 'da yaşadığına emin misin deyip dalga geçiyorlar birde.

(02-10-2021, 01:38 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sun bakalım arkadaşlar sembolik bir üyelik istiyorum sadece yetki felan istemiyorum.

Sembolik üyelik kadrosu açalım Smile

Şaka bir yana yönetim sayfasında açık oy gizli sayım yapalım Smile

(02-10-2021, 01:41 PM)firatgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-10-2021, 01:39 PM)murat37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Bey, medya,basın henüz uyanabilmiş değil. Anladığımız kadarıyla İstanbul da hepimiz arabalarımızı karların altında bulmaya çalışacağız. Sizin sosyal medyadan ulaşabildiğiniz yetkili bir merci bulunuyor mu ? durumun vahim olduğunu iletseniz. Çünkü herkes halen "yeeaa İstanbula gar mar yağmaz" kafasında. uzgun

Kesinlikle katılıyorum. Şirkette 10 kişiye söyledim herkes aynı kafada. İstanbul 'da yaşadığına emin misin deyip dalga geçiyorlar birde.

Büyük ihtimal geçmiş sistemler gibi son anda kky dönen yağışları emsal alanlar en çok mağdur olanlar olacaktır. Bu sistem buradaki üstadlarımızın deyimiyle "BEYAZ AFET" ama herkes olmaaaaz,yağmaaaz modunda.
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Yarım saattir dışardayım maşaallah bi hava var kemiklerime kadar ısındım,enerjimi depoladım. Vakti olan çıksın son anların tadını çıkartsın bence. Atmosfer pimi çekti patlatmaya yer arıyor
  Beğenenler:
  • Buzdelisi, SinemSahin

resim

Taze yağış miktarları efenim. Afiyet Olsun   thumbsup

1Kardanadam  (Son Düzenleme: 02-10-2021, 01:52 PM, Düzenleyen: karseven_.)

2600 sayfa devirmişiz.. Maşallah... Sistem boyunca 3000 i aşarız gibi geliyor.. Sinerji kuvveti diyelim. İstanbul snowserkan.com üzerinden gelen etkili ve soğuk hava dalgasının etkisi altına girecektir.

Sıcaklıklara takılmayın tahmin edilenden 2-3 derece daha aşağıda seyredecektir.. thumbsup

resim

resim
resim

resim
resim
resim
resimresim
resim
resim

@snowserkan Serkan Hocam haftaya İstanbul üstüne-45 mi oturacak? Eğer öyleyse 87 ile aynı şeyleri konuşuyor oluruz demek mi oluyor bu?

Ne dersin?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, SinemSahin, SnowPoyraz

serkan bu diyagramlarda 15 inde +5 lere çıkan senaryo var birkaç gündür sence bu olasılık ne kadar canımı sıktı sinek küçük mide bulandıran cinsten

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi