| |
@metzelder Günaydın diyelim onlara...Biz bu durumları nerdeyse 1 aydır bangır bangır bağırıyoruzda kimseyi inandıramadık...Neyse yaşanmadan anlamıyacaklar...Uyarı vere vere bir hal olduk...Hala bugünlerdeki sıcak havaya bakıp bizlere inanmakda güçlük çekiyorlar..Yaşanılacakları gördüklerinde çok geç kalmış olmasalar bari...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Captmehmet,
@KardanadamEmin bey cetvel bence yetmez metre olsa daha iyi cetveller 30 veya 50 cm ???
(02-10-2021, 11:48 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey cetvel bence yetmez metre olsa daha iyi cetveller 30 veya 50 cm ???
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
![]() geçen hafta çevremdekilere kar geliyor dediğimde bana böyle yaptılar
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Captmehmet, EJDER, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mturi, oguzsoydan, sahinok, SinemSahin, Snowsedat, suleymando, volkan34tr
Arkadaşlar yaptığım araştırmalar sonucu çok kuvvetli DEK yağışları alacağımızı düşünüyorum. Karadeniz gelecek soğuklara göre hala sıcak bu durumda karadenizi resmen üzerimize yağdıracak. Ilerleyen yıllarda ki sistemlerde 2021 şubat gibi olur mu diyeceğiz,.2017 sistemini geride bırakabilecek potansiyel var.
Bulgaristan meteorojoli uzmanları son 50 yılın en çetin kış şartlarının yaşanacağını ve uzun süreli kar yağışlarının süreceğini belirtiyorlar istanbul için
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, muratg, SinemSahin, Snowsedat
Yarın akşam durum iyice netleşir. İnşallah sabahki gibi değil yağış soğuk sistem süresi artarak ekstrem boyutlara ulaşır. Çok abartılıda olsa metrelik kar gelir belki
Mgm de bugunku guncellemesinde cumaya kky cumartesiye kar pazardan itibarende yogun kar verecegini dusunuyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 19 Ziyaretçi |