| |
Şiddetli cephe girişi olmuş. O sebepten sıcaklık sanki yükselmiş gibi duruyor ama kazın ayağı öyle değil
giderek kar miktarı artıyor.
Kisaca ben diyorum ki kar kalinligi beklentimizin ustunde olacak diye tahmin ediyorum
DİKKAT!!! SON UYARILARI YAPIYORUM.....Önlemlerinizi, hazırlıklarınızı yapmaya başlamışsınızdır umarım..Öncelikle ve ivedilikle ilk olarak uzunca bir CETVEL bulundurun, bolbol ölçüm yapacağınız için...Bendeniz zaten hemen hemen her apt ve müstakil evlerin bahçelerinde, burnumda havuç, kafamda fötr şapka, kömür gözlerim, düğmelerim, atkımla, elimde süpürgemle ve sizlere gülümseyen yüzümle tüm Marmara'da olacağım..
Kıymetimi iyi bilin ve beni eritmeye çalışacak, ılık ılık hava ve güneş, yağmur tahmini muhabbetlerini yapacak arkadaşlara naçizane tavsiyem artık çekilsin köşelerine ve bendeniz Kardanadamı heryerde göreceklerinden kendilerini buna şimdiden alıştırsalar iyi olacak.. ![]() Silivri'de Sefa'nın arka bahçesine özellikle haftalarca yatıya geliyorum, üff, poff, git artık nidalarını dinlemem söyleyin kendisine, çocuğuna lafım yok, o beni koruyacakdır zaten.. Bu modellere canmı dayanır? ECMWF blokajı görmüş ve sistemi uzatıyordu fakat model limiti bittiğinden 20 sinde kaldı devamı var, tabiiki..![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Captmehmet, dogan54, EJDER,
Gel hafta sonu geeel.
Hala çarşambada mıyız arkadaş ? Ne uzun sürdü bu hafta. Su gibi geçerdi normalde.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, EKOKAR, Emreitsa, KardanadamEmin, SinemSahin, snow41, Snowsedat, Xooner
Arkadaşlar bu ne ya zaman geçmek bilmiyor hafta sonuna kadar heycandan kalp krizi geçireceğim bôyle giderse
İngiltere ve Norveç ten meteorologlar uyarılarda bulunuyor Türkiye için. Karadeniz suyunun sıcak olduğunu ve İstanbul'da afet seviyesinde kar bırakacağını söylüyorlar.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Canberk, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, snow41, 60 Ziyaretçi |

giderek kar miktarı artıyor.

Kıymetimi iyi bilin ve beni eritmeye çalışacak, ılık ılık hava ve güneş, yağmur tahmini muhabbetlerini yapacak arkadaşlara naçizane tavsiyem artık çekilsin köşelerine ve bendeniz Kardanadamı heryerde göreceklerinden kendilerini buna şimdiden alıştırsalar iyi olacak..
Bu modellere canmı dayanır? ECMWF blokajı görmüş ve sistemi uzatıyordu fakat model limiti bittiğinden 20 sinde kaldı devamı var, tabiiki..