Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Aynen oyle zaten arti fazlasida olabilir demisti
  Beğenenler:
  • SinemSahin

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 10:49 AM, Düzenleyen: Snowtime.)

Arkadaşlar, akşam ki güncellemelerde bu verilen yükseklikler tekrar artacak. İçiniz rahat olsun.
Kar Mutluluktur 

Şiddetli cephe girişi olmuş. O sebepten sıcaklık sanki yükselmiş gibi duruyor ama kazın ayağı öyle değil Smile giderek kar miktarı artıyor.

Kisaca ben diyorum ki kar kalinligi beklentimizin ustunde olacak diye tahmin ediyorum
  Beğenenler:
  • SinemSahin

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 11:11 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

DİKKAT!!! SON UYARILARI YAPIYORUM.....Önlemlerinizi, hazırlıklarınızı yapmaya başlamışsınızdır umarım..Öncelikle ve ivedilikle ilk olarak uzunca bir CETVEL bulundurun, bolbol ölçüm yapacağınız için...Bendeniz zaten hemen hemen her apt ve müstakil evlerin bahçelerinde, burnumda havuç, kafamda fötr şapka, kömür gözlerim, düğmelerim, atkımla, elimde süpürgemle ve sizlere gülümseyen yüzümle tüm Marmara'da olacağım.. Dash Smile eye Big Grin Kıymetimi iyi bilin ve beni eritmeye çalışacak, ılık ılık hava ve güneş, yağmur tahmini muhabbetlerini yapacak arkadaşlara naçizane tavsiyem artık çekilsin köşelerine ve bendeniz Kardanadamı heryerde göreceklerinden kendilerini buna şimdiden alıştırsalar iyi olacak.. thumbsup KARDANADAMEMİN ler, kolay kolay gelmiyorlar İstanbul'a, değerimi bilin ve bol bol resimlerimi çekin ve sitenin düzenlemiş olduğu yarışmaya katılın..Benim resmimi en iyi çekene ve yapanada benden bir kilo Sahlep hediyem olsun.. eye Smilethumbsup Artık 10-12 gün bol bol KAR ve fırtınalar için tüm hazırlıklarınızı tekrar tekrar gözden geçirin yoksa hepinizin dairesine elimde süpürgemle gelip tek tek teftiş edeceğim, eksiklik bulduklarıma benim evimin 3 aylık doğalgaz faturalarını ödettireceğim.. Big Grin Silivri'de Sefa'nın arka bahçesine özellikle haftalarca yatıya geliyorum, üff, poff, git artık nidalarını dinlemem söyleyin kendisine, çocuğuna lafım yok, o beni koruyacakdır zaten.. eye Bye Bu modellere canmı dayanır? ECMWF blokajı görmüş ve sistemi uzatıyordu fakat model limiti bittiğinden 20 sinde kaldı devamı var, tabiiki..
resim

resim

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 11:18 AM, Düzenleyen: karseven_.)

KAR SEVERLER!!! 14 ŞUBAT SEVGİLİMİZE HAZIR MIYIZ... GELİYORRRR
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, SinemSahin

Gel hafta sonu geeel.

Hala çarşambada mıyız arkadaş ?

Ne uzun sürdü bu hafta.

Su gibi geçerdi normalde.

Arkadaşlar bu ne ya zaman geçmek bilmiyor hafta sonuna kadar heycandan kalp krizi geçireceğim bôyle giderse Big Grin
  Beğenenler:
  • EKOKAR, Enginist, KardanadamEmin, SinemSahin

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 11:47 AM, Düzenleyen: snow41.)

(02-10-2021, 11:30 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gel hafta sonu geeel.

Hala çarşambada mıyız arkadaş ?

Ne uzun sürdü bu hafta.

Su gibi geçerdi normalde.

Gunler 24 saat degil 48 saat oldu gibi cumaya daha 1 hafta var
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, SinemSahin

İngiltere ve Norveç ten meteorologlar uyarılarda bulunuyor Türkiye için. Karadeniz suyunun sıcak olduğunu ve İstanbul'da afet seviyesinde kar bırakacağını söylüyorlar.

Konuyu Okuyanlar:
efe90, snow41, 60 Ziyaretçi