Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

GFS gece güncellemesi
192-384  saatleri arası
Maşallah hiç bitmeyecek gibi görünüyor geçen hafta bunu belirtmiştim Şubat'ı kapatırız diye bilmem hatırlayansnız varmı
resim

Ecmwf gece guncellemesi oluyor mu
  Beğenenler:
  • SinemSahin

(02-10-2021, 02:25 AM)Karfelsefesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf gece guncellemesi oluyor mu

Ohhaaaa ben kaçtımmmm Big Grin
  Beğenenler:
  • SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat

(02-10-2021, 02:25 AM)Karfelsefesi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf gece guncellemesi oluyor mu

Güncelleme bitti bile önceki sayfalara bakarsanız Erdoğan beyin paylaşımlarını görebilirsiniz kısacası sorun yok sistem gümbür gümbürrrr geleoooo  Spiteful Tongue banana
  Beğenenler:
  • Burak1980, SinemSahin, Snowsedat

Yeni bir 1621 efsanesi mi geliyor? Smile
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr, Xooner

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 03:43 AM, Düzenleyen: SinemSahin.)

Arkadaşlar merhaba;
12-22 Şubat sistemi süresince yapacağınız "Kardan Adam" resimlerini bizlerle paylaşmayı unutmayın  resim

Oylama sonucunda kazanan şanslı kişi Yemek Sepetinden 50 tl'lik tatlı hediyesi kazanacaktır.

Katılım şartları:

* Bireysel ve ya Ailenizde yaptığınız kardan adam resmini, selfie ve sadece kardan adam olarak konu başlığı altında paylaşmak,

* İnternetten hazır resim kullanmamak,
* Başkasının yaptığı kardan adama çöreklenmemek  resim

Önemli uyarı: Resimler sadece ilgili konu başlığı altında paylaşılmalıdır.

Konu Linki: https://snowserkan.com/forum/showthread....9#pid47809
resim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, volkan34tr, Xooner

1987 1929 hepsini unutun bu nedir yaaa yok artık istemiyorum gelmesini bu şekilde resmen şaka gibi ülke donar afet olur insanlar soğuktan donar mahvoluruz .

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 06:05 AM, Düzenleyen: Burçin tugay.)

Bakmiyim diyorum gene dayanamıyorum bu nedir arkadaş gerçek olmadığını biliyorum .
Ama umutlaniyorum yapma diyorum içimden kendine bunu yapma !!! olmayacak biliyorsun, sonra sen kuseceksin hayata, çekilmez olacak herşey .
Ne kadar umutlanir ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar incinirsin .
hayatta bu kadar güzel güzel şeyler olmaz sen bunu biliyorsun .Saat neredeyse sabah ya uyuyorsundur açmadın hala gözlerini yada  muhakkak uykudasin bir düş bu 
Sabah kalkacaksin bakacaksın yok zaten gerçek olmayacak kadar kadar güzel di diyeceksin 
Hani bir şeyi o kadar çok istersinki artık başka şey düşünemez olursun yemek yiyemez uyuyamazsin ilk defa aşık olmak gibi ondan başka bir şey yoktur aklında 
okula da gitsen işe de gitsen kendin orda aklın başka yerdedir ne çalışabilirsin doğru düzgün ne başka birşey yapabilirsin doğru değildir yaptığın ama sen artık sen değilsin 
En son bu kadar duygusallastigimda sevdiğim kız beni terk etmişti çok zordu uzun zaman kendime gelemedim çok büyük bir ders almıştım ne kadar istersen iste heran elinden gidebileceğini bil dedim kendi kendime çok umutlanma çok bağlanma hic bişey senin elinde değil 
Ne kadar az umutlanirsan beklentin ne kadar az olursa o kadar az üzülürsün 
Bu telefonda gördüğün şey rüya ,olmaz senin hayatında böyle şeyler evet evet olsa olsa rüya bu

Cuma günü namaza gidecek arkadaşları da uyarmak gerek sistem pazar sabah başlıyor ama cuma günü önden şöyle bir selam verecek gibi duruyor şehre 
Sulukar yada kar neyse artık namazı benim gibi cami içinde değilde avluda kılan arkadaslar tedbirli olamli sıcaklık -1 ila 0 derece kuvvetli kareyel ve yağış var çok üşütür

(Son Düzenleme: 02-10-2021, 06:29 AM, Düzenleyen: Snowtime.)

Bazen kelimeler kifayetsiz kalır. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Tarihe tanıklık etmeye hazırlanıyoruz... Allah ın işinden sual olmaz derler. Hep atmosfer dengesini bulur derdik.Bu denge değil tam bir intikam oldu...
Birçoğunuz yaşı gereği belki ilk defa bu anları yaşayacak. Dün sabahta kendimce uyarmıştım. Şimdi olay daha ciddi bir boyut aldı. Önlemlerinizi alın arkadaşlar... Serkan Abi ve tahmincilerimiz çok önceden uyardı ama bu afet çok fena geliyor işin şakası kalmadı... Lütfen önlemlerinizi alın..
2021 şubat efsaneler arasına girmeye hazırlanıyor...
Kar Mutluluktur 

Herkese günaydın hayırlı işler. Geri sayım devam ediyor, @AZOR yine ortalığı kasıp kavurmuşsun, gözümüz gönlümüz bayram ediyor sayenizde. Bu arada gözü Sürmeli Bünyamin ilk iş günün de tahmini ni yağmış yine temkinli ve korkak bir şekilde üstü kapalı sistemin geleceğini söylemiş. Bakalım olayın ciddiyetini nezaman anlayacak. https://haberglobal.com.tr/gundem/istanb...rumu-93070
  Beğenenler:
  • angelusoO, Captmehmet

Konuyu Okuyanlar:
41 Ziyaretçi