| |
GFS gece güncellemesi
192-384 saatleri arası Maşallah hiç bitmeyecek gibi görünüyor geçen hafta bunu belirtmiştim Şubat'ı kapatırız diye bilmem hatırlayansnız varmı
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Eray, Face2face2, Hasan_iSTANBUL, KMA76, konuralp, kral, oguzsoydan, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Arkadaşlar merhaba;
12-22 Şubat sistemi süresince yapacağınız "Kardan Adam" resimlerini bizlerle paylaşmayı unutmayın Oylama sonucunda kazanan şanslı kişi Yemek Sepetinden 50 tl'lik tatlı hediyesi kazanacaktır. Katılım şartları: * Bireysel ve ya Ailenizde yaptığınız kardan adam resmini, selfie ve sadece kardan adam olarak konu başlığı altında paylaşmak, * İnternetten hazır resim kullanmamak, * Başkasının yaptığı kardan adama çöreklenmemek ![]() Önemli uyarı: Resimler sadece ilgili konu başlığı altında paylaşılmalıdır. Konu Linki: https://snowserkan.com/forum/showthread....9#pid47809
1987 1929 hepsini unutun bu nedir yaaa yok artık istemiyorum gelmesini bu şekilde resmen şaka gibi ülke donar afet olur insanlar soğuktan donar mahvoluruz .
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, KMA76, kral, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Bakmiyim diyorum gene dayanamıyorum bu nedir arkadaş gerçek olmadığını biliyorum .
Ama umutlaniyorum yapma diyorum içimden kendine bunu yapma !!! olmayacak biliyorsun, sonra sen kuseceksin hayata, çekilmez olacak herşey . Ne kadar umutlanir ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar incinirsin . hayatta bu kadar güzel güzel şeyler olmaz sen bunu biliyorsun .Saat neredeyse sabah ya uyuyorsundur açmadın hala gözlerini yada muhakkak uykudasin bir düş bu Sabah kalkacaksin bakacaksın yok zaten gerçek olmayacak kadar kadar güzel di diyeceksin Hani bir şeyi o kadar çok istersinki artık başka şey düşünemez olursun yemek yiyemez uyuyamazsin ilk defa aşık olmak gibi ondan başka bir şey yoktur aklında okula da gitsen işe de gitsen kendin orda aklın başka yerdedir ne çalışabilirsin doğru düzgün ne başka birşey yapabilirsin doğru değildir yaptığın ama sen artık sen değilsin En son bu kadar duygusallastigimda sevdiğim kız beni terk etmişti çok zordu uzun zaman kendime gelemedim çok büyük bir ders almıştım ne kadar istersen iste heran elinden gidebileceğini bil dedim kendi kendime çok umutlanma çok bağlanma hic bişey senin elinde değil Ne kadar az umutlanirsan beklentin ne kadar az olursa o kadar az üzülürsün Bu telefonda gördüğün şey rüya ,olmaz senin hayatında böyle şeyler evet evet olsa olsa rüya bu Cuma günü namaza gidecek arkadaşları da uyarmak gerek sistem pazar sabah başlıyor ama cuma günü önden şöyle bir selam verecek gibi duruyor şehre Sulukar yada kar neyse artık namazı benim gibi cami içinde değilde avluda kılan arkadaslar tedbirli olamli sıcaklık -1 ila 0 derece kuvvetli kareyel ve yağış var çok üşütür
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, DeMo,
Bazen kelimeler kifayetsiz kalır. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.Tarihe tanıklık etmeye hazırlanıyoruz... Allah ın işinden sual olmaz derler. Hep atmosfer dengesini bulur derdik.Bu denge değil tam bir intikam oldu...
Birçoğunuz yaşı gereği belki ilk defa bu anları yaşayacak. Dün sabahta kendimce uyarmıştım. Şimdi olay daha ciddi bir boyut aldı. Önlemlerinizi alın arkadaşlar... Serkan Abi ve tahmincilerimiz çok önceden uyardı ama bu afet çok fena geliyor işin şakası kalmadı... Lütfen önlemlerinizi alın.. 2021 şubat efsaneler arasına girmeye hazırlanıyor... Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, bokers36, brkkrrsln, Burak1980, Captmehmet, EJDER,
Herkese günaydın hayırlı işler. Geri sayım devam ediyor, @AZOR yine ortalığı kasıp kavurmuşsun, gözümüz gönlümüz bayram ediyor sayenizde. Bu arada gözü Sürmeli Bünyamin ilk iş günün de tahmini ni yağmış yine temkinli ve korkak bir şekilde üstü kapalı sistemin geleceğini söylemiş. Bakalım olayın ciddiyetini nezaman anlayacak. https://haberglobal.com.tr/gundem/istanb...rumu-93070
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 41 Ziyaretçi |