| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, Serkofb, SinemSahin, volkan34tr
Bugün baya yoğunluktan ara ara bakabildim foruma, şu an heyecanla analizleri bekliyorum. Geçen hafta Perşembe akşamı buralar coşar, cuma nöbetler gelir demiştim. Sanırım daha erken coşup cuma fotoları göreceğiz. Hepinize sevgiler.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Serkofb, SinemSahin, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, Neta, Serkofb, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, Serkofb, SinemSahin, volkan34tr
192 Saatte kadar yağış Anotomisi
Yoğun yağışı görüyormusunuz heyy maşallah https://images.meteociel.fr/im/2632/anim_lzh5.gif
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emre10, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KMA76, kral, mehmet karsever, Mturi, scream, Serkofb, SinemSahin, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, scream, Serkofb, SinemSahin, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, SinemSahin, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Emin Bey antartik ekspresi mi gonderdiniz acaba yanlislik olmasin sibirya ekspresi istemistik
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, angelusoO, Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, SinemSahin |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, snow41, 64 Ziyaretçi |

öğlen