| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, EJDER, Erol Bıldırcın, Göksel, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kardelisi, karseven_, kral, mirhan, Mturi, Poyraz, Serkofb, SinemSahin, Snowlove, SnowPoyraz, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, EJDER, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, karseven_, Poyraz, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
@snowserkan teşekkür ederim...
işte budur... Kar mutluluktur... Şu an içimdeki mutluluğu anlatamam... Benim gibi buradaki arkadaşlar da aynı duyguyu paylaştığımıza eminim... Sevgiler herkese
Hem sistem efsane olacak hemde biz..
3 gün öncesine kadar kar yok sıcaklıklar sınırı aşamıyor diyenler rezil oldular..Ohhh ne güzelde oldu ama ![]() Biraz feyz alın şuradan kardeşim... Biz efsane olduk onlar gazoz.. Onun için bir kez daha diyorum ki; Gazoz olma EFSANE Ol..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, aligungen, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, aligungen, Altıgen Buz Kristali, Aslan536, AZOR, Burak1980, Captmehmet, DeMo, Ekrem14,
7 belkide 8. Gün aralıklı bazı günler aralıksız kar var
Gfs öğlen güncellemesi yağış Anotomisi EFSANE SİNOPTİLEDEN BİRİ BU DEK BANDLARININ YOĞUNLUĞU BU HARİTADA YOK
Beğenenler:
• adakar, Akın, aligungen, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, DeMo, EJDER, Ekrem14,
GÜNLERCE KAR- KIŞ- FIRTINA-- BORA- TİPİ- DEK- BUZ GİBİ SOĞUKLAR- BİTMEYEN, NERDEYSE BIKTIRACAK SİSTEMLER.....EEEEE DAHA NE İSTİYORSUNUZ BEAAAA? DAHA BENİDEMİ YİYECEKDİNİZ BEAAAAA? EFSANE KELİMELERİNİ REVİZE EDİYORUM......BUZ DEVRİ, BUZULÇAĞININ GALASI GELEEEEOOOOOOOOOOO.. MODELLERE BAKINNN HER BİR MODEL 1 GÜNLÜK.....10 GÜNÜ AŞACAK EFSANEÖTESİ SİSTEMLER YOLDAAAAAA....Gerisayım sürüyorrrr...SİBİRYA EKPRESİ FRENİ PATLAMIŞ TIRLAR GİBİ İSTASYONDAN ÇIKTI BURALARA DOĞRU GELEEEEOOO.....
![]() ![]() yükleniyor gif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() foto et
Beğenenler:
• Akın, aligungen, Altıgen Buz Kristali, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, DeMo, EJDER, Ekrem14,
Senelerdir sahil kesimi olarak o kadar hayal kırıklığı yașadıktan sonra insan bu sisteme bile bi temkinli yaklașıyor.
Umarım üzmezsin be hava, sevinçten popomuzu tavana vurdur be hava... Valla paylașımları gördükçe Mona Lisa tablosu gibi oluyorum bir yarım gülüyor bir yarım temkinli. Hadi bakalim hayırlısı (:
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 29 Ziyaretçi |