Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 11:55 AM, Düzenleyen: Buzdelisi.)

Ee ılıkçılar windty Avrupa yakasını 50 cm ye çıkardı. Şimdi mutlumusunuz?

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 12:06 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Mgm de cosmus firtinalar kar herseyi vermis pazar gunune firtina tipi seklinde kar vermis

BU DAMI GOL DEGIL
KAR BUZLANMA FIRTINA HERSEY MEVCUT BU SENE CEMRE YOKMUS ????

BU HAVA SISTEMI SUBAT AYINDA YAZ GELDI DIYENLERE ILIKCILARA CEMRECILERE KAR DUŞMANLARINA KAPAK OLSUN NOKTA ATIŞI YAPAN ARKADAŞLAR SONSUZ TEŞŞEKÜRLER ACIBADEM VE SINAN KAMCIDAN SEVGILER YOLLUYORUM

Son ecmf çıktıları bunlar gün geçtikçe kar derinliğinin çoğalacağı belli dekleri çok hesabladıklarını düşünmüyorum denize bile ne kadar yağıyor görün geçen hafta yazdım gökgürültülü kar yağmayalı uzun süre oldu özlemişim
resim

Şükürler olsun Allahım.

Arkadaşlar ağzımdan yel alsın ama bu saatten sonra bir fiyasko yaşarsam beni unutun.

Kesin yıkılırım hatta hayata küserim.

Modellerde Avrupa'daki YB'de düşüş var önceki günlere göre bu da yağışı arttırdı ılıkçı yada sahillerde örtü oluşturmaz diyen arkadaşların yorumları da taca çıktı böylece.Zaman yaklaştıkça daha da güçlenecek inşallah.

Selamlar;
İhtimaller pozitif yönde geliştikçe beklentiler de katlanarak artıyor. Umarım tüm kar severleri mutlu edecek bir sistem olurken, tüm canlılar için minimum olumsuzluk getirir.

Şu anki görüntü ile ilk kar tanelerini hangi gün göreceğiz?
13 ü diyebilirmiyiz?
  Beğenenler:
  • DeMo, SinemSahin

12 Şubat günü ilk kar tanelerini görürüz.

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 12:15 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Mgm de verdiyse ki verdi BU İŞ BITTİ

@snowserkan bey uzun vadede siz 1 numarasiniz sizin ustunuze kimseyi tanimiyorum elinize emeginize saglik TEBRIKLER

(02-09-2021, 12:13 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 Şubat günü ilk kar tanelerini görürüz.

Teşekkür ederim.
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
32 Ziyaretçi