| |
Sadece sabırlı olun, Salı akşamı saat 22 00 de ECMWF noktayı koyacaktır...Keskin viraja girdik..
Beğenenler:
• angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, snow41, snowözgür
0 Sıkıntı var, günlerdir söylediğim gibi Perşembe akşam güncellemesinden sonra değerli tahmincilere gelecek soruları ( semt, cm, mt ) tahmin edebiliyorum.
@KardanadamEmin bey cuma gunu sicakliklar kar degerlerine iniyor gunduz olmasa bile cuma aksami kar yagisinin baslama olasiligi varmi mgm pazar gununden itibaren vermis
İyi tarafı olan şu GFS saçmasapan verisinde tek başına. ECMWF olsun GEM olsun GEFS olsun gayet iyi veriler sunuyor Ülkemize..
GFS değişecektir, yola gelecektir. Bugünkü verinin özeti şu; Soğuk var yağış yarım porsiyon.
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Değerli yorumcular özellikle emin bey sistem sıkıntıya mı girdi.sizden samimi olarak şu soruyu cevaplamanızı istiyorum İstanbul'un her yeri en az 20 cm alırmı.Samimi olarak derken samimiyetinizden zerre şüphem yok
Arkadaşlar üzülmeye mahal yok, sistem emin adımlarla geliyor. Gfs 2 güncellemede kötü çıktı diye karalar bağlayacak değiliz. Gfs atlantikte balon ab ler gösteriyor, buda Azoru çabucak baskılayıp, gücünü yitirmesine sebep oluyor. O örümcek ağlarıda yakında oradan alınacak merak etmesin kimse. Sistem gayet potansiyelli bir sistem vede güzel bir süreç yaşayacağız EvelAllah
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, AZOR, Burak1980, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, kral, Mturi, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
merhaba bıraz önce yuo tube bır yorumcunun sızlerın hakkında söyledıklerınden sonra o kızgınlıkla buraya oğlumun sayfasından bırşeyler yazmak ıstedım aslında bende uyeyım ama şiflesını unuttuğum ıcın buradan yazmak gereğını duydum hata etmışsem af ola adım sınan kamcı yaşım 60 bende sızın kar sevdalısı olarak havayı kar yağışını takıp edıyorum bu yaşa kadar ıst da ne kışlar gördum dız boyuda gördüm 1 cm gördüm HATTA subat ayında kış bıttı dıyen salaklarda gördüm o ünlü 1985 kışınıda gördüm konuya gelecek olursa burası gıbı o hanımefendıyıde takıp edıyordum hatta bundan 12 gün önce subat ayınını 10 nundan sonra havaların soğumaya başlacağını ıst hafıften olsa kar yağacağını söyledığını bılıyorum ne olduysa bılmıyorum gecen hafta yorumlarında bunun tam tersını söyledı subat ayında kar yok havalar bılmem kac derecelerde olacağını söyledı yanı tam bır dönüş yaptı bugün ıse sızın gıbı kar sevdalısı ınsanların amatörce yaptıkları tahmınlere yorum yapanlar camur atmış ınamadım bu kışı mutlaka sızı takıp edıyor belkıde buraya yada sıte lere uyedır serkan emın orcun sezer kerem beyler 20 gün önceden nokta atışı yaparken onlar onun gıbı kışıler günlük tahmın yapıyordu kendı sıtesınde yada yuo tube ışlerı ters gıdınce sızın gıbı ınsanlar camur atacağına sızı takdır etsın AKLIMA GELMIŞKEN ONA BENZEYEN DIĞER ADAM ISTDA YUZDE SEKSEN KAR YAĞACAK DEDI SALACAKLA KALIN
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |

Aynen senin de dediğin gibi GFS de yola gelecek. Artık sistem cepte artar azalır ama bunun yüzdesi 15 20 olur max. Perşembe Cuma Serkan Bey in şovunu bekleyelim bence.