| |
GFS ayın 18 inden itibaren kısa bir mola verip yeni diğer gelecek sistemi bu güncellemede bozmuş olsada, bizim birtürlü içimizin ısınmadığı ama bu gelen sistemi GFS vermezken o ısrarla veriyordu ve bende burdan paylaşmıştım..Şimdi yine tarih tekerrür ediyor ve GFS ayın 20 sinden sonra gelmesini beklediğimiz ikinci sistemi bu güncellemede vermezken, CFS yine kral benim der gibi ayın 20 sinden 28 ine kadar diğer kuvvetli sistemi modellerinde ısrarla gösteriyor...CFS yi giderek sevmeyemi başladım ne...
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Captmehmet,
850 hpa'da beklediğimiz sıcaklık değeri eksi 15 ve altında. Pasta tabanı budur.
Görünen ağırlıklı rüzgâr Yıldız Poyraz bileşeni. Pastanın keki de bu olsun. Öncelikli takip ve hedefimiz siklon ve soğuk buluşması. Bunu da sağlayınca Pastanın kreması da hazır demektir. Birkaç günlük siklonik kar yağışı krema içindeki çilek ve muzlar. Dek'ler pasta üzerindeki meyveler ve jeller olsun. Beklediğimiz blokaj ve günlerce sürmesini tahmin ettiğimiz soğuk ve karlı hava da mumlar, maytaplar ve süsler olsun. 2021 Efsanesi Pastamız hazır. Önce sırayla yapacağız. Sonra hep beraber mideye gömeceğiz Şimdiden afiyet şifa olsun dostlar...
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966, Burak1980, burakrpc, Captmehmet,
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, DeMo,
Emin beyi tebrik etmek isterim burada sistem ile alakalı yüzde 1 ihtimal olsa üzerine durulup çalışılır emşn bey günler öncesinden bu yüzde 1 i gördü ve şu an yüzde 80 lere kadarr getirdi kendisini tebrik ederim sistemin adıda bence eminbeyin deyimi ile sibiryaekspresi olmalı
Gördüğüm kadarıyla bu sistem çok oynak ta değil,modellerde üç aşşağı beş yukarı aynı kararlılıkla ilerliyor. Beni umutlandıran şey bu. Yanlışım varsa düzeltin üstatlar.
(02-08-2021, 03:08 PM)Rafael Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin beyi tebrik etmek isterim burada sistem ile alakalı yüzde 1 ihtimal olsa üzerine durulup çalışılır emşn bey günler öncesinden bu yüzde 1 i gördü ve şu an yüzde 80 lere kadarr getirdi kendisini tebrik ederim sistemin adıda bence eminbeyin deyimi ile sibiryaekspresi olmalı Güzel görüş ve düşüncelerin için çok tşkler KARdeşim...
Herkese merhaba ;
Öncelikle gelen sistemimiz ülkemizin içinde bulunduğu kuraklık için şifa olacağına inanıyorum ve Cenab-ı Allaha şükürler olsun diyorum.. Fakat bu sistemi adım adım takip eden bir tahminci olarak ben @KardanadamEmin abimize ve değerli tahmincilerimize bir soru soracağım.. Şimdi GFS'de ki güncel modeller değerlendirirsek gün gün sistemin etkili alanları 850hpa sıcaklık ve kar kalınlıkları olarak analiz ettim.Ve 18 şubatta sistemin artık çıkış yaptığı anda aldığım verilerin sonucunda aşağıdaki sonuca ulaştım.Sorum şu ; Aşağıdaki 18 şubat modellerini incelersek bu sistem yine ağırlıklı doğu marmara da mı etkili olacak ? Yani kar kalınlıkları efsane sistemde yine Avrupa yakasına numunelik bir kar mı bırakacak? 18 ŞUBAT (850hpa sistemin çıkışı ) ![]() 18 ŞUBAT ( sistemin çıkışı kar kalınlıkları ) ![]()
Site reklam geliri alsın diye yalandan kar tahmini yapılıyor diyen anvadal senelik 200 lira olan reklam gelirini sana vereyim çeneni kapat. Domain ve hosting fiyatlarına gir bi bak ondan sonra konuş.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
•
@Semih değerli KARdeşim, sistemin çıkışı ve sonrasıyla alakalı daha ciddi açıklama ve cevap hakkı için şimdilik erken olduğunu söylesem...Neden dersen, şimdi ana fikre bakarsak blokaj yani bir diğer gelecek sistemle birleşme durumu söz konusuyken şimdi görünen doğuya hareket eden ve Marmara'nın doğusunda devam edecekmiş izlenimi veren modele takılmayalım, çünkü bu sistemi asıl efsane haline getirecek oluşum blokaj oluşumu gerçekleşmesini bekliyorum..Uzun lafın kısası bugünden itibaren modelleri ve diğer tüm verileri daha bir sıkı olarak dikkatle izlemeliyiz..Yağış ve 850 hpa sıcaklık hareketleri sık sık ufak oynamalar olabilir ve bu işin doğasında vardır..Siz rahat olun bu KIŞ biz bitti demeden kolayca bitmeyecek...
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Kartat, kral, Semih, snow41, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |