Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bana hala mantıklı gelmiyor nedense. Neredeyse 10 gündür yalancı bahara aldanıp ısınan Ege ve Akdenizin böylesine çekiç gibi inen soğuğa sağlam bir tepki oluşturmaması cidden mantıksız geliyor. Tabi her zaman derin oluşmak durumunda değil olmadığı zamanlar da çok gördük ama böylesine bahardan kalma günlerdeki gibi ısınan bir alanda derin bir tepki AB'nin patlamaması enteresan geliyor. Bu sefer balığı kaçırmak yok sadece 45 cm balık yerine 30 cm tutar yersiniz mesele bu. Bakalım beklemedeyiz.
  Beğenenler:
  • Emre10

Bu arada basindan medyadan takip ediyorum artik gun yaklastikca kar yagmaz diyenlerde yagacak sert kis kosullari geliyor diyorlar yani bozulan birsey yok

(02-08-2021, 10:51 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan  Serkan Hocam, @KardanadamEmin @ Emin Hocam sizlere bir sorum var.İphone ve diğer havadurumu tahminleri önümüzdeki hafta için kar ikonlarını koymuşlar ancak İstanbul için sıcaklığı gündüz max 3 derece gece ise -1 derece veriyorlar.Bu gelecek sistemde sıcaklarılar yine + değerlerde mi olacak yoksa kar tutması için yeterli soğuma olacak mı ? Sıcaklıklar  ile ilgili değerlendirmeniz nedir acaba?Geçen sistemde gündüz sıcaklıklar artı değerlerde olduğu için kar hem çabuk eridi hem de sahillerde tutmadı.

Sevgiler iyi haftalar herkese

Tek ve kısa cevap veriyorum, sadece RAHAT OLUN.. thumbsup

(02-08-2021, 10:56 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-d...or-6425727

Nihayet bea...Biz burda 1 aydır bahsetmekden kevgire döndük bea.. Big Grin
  Beğenenler:
  • Snowsedat, volkan34tr

(02-08-2021, 10:52 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey ve Emin Bey’e sormak istiyorum;
GFS’nin İstanbul için 12-15 Şubat arası için tahminine baktığımda(kaynak meteostar) 850mb sıcaklık -9C ve 500mb -25C rüzgar ise Kuzeydoğu. Sizlerden şimdiye kadar öğrendikletim ve yaşadığımız tecrübelere göre kıyı kesimler için bu değerler sıkıntılı. Böyle olursa sistemin ilk kısmı sahiller için yine ızdırap olur. Doğru mu yorumluyorum sizden teyit etmek istedim. Tabiki bu gördüğüm tabloya göre yorum yapıp soruyorum. İnşallah yine -15C ve -40-C’leri görürüz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Boşverin siz onları, yaşayacaklarınıza odaklanın..( rahat olun, bekleyin) thumbsup
  Beğenenler:
  • Snow Gökhan, volkan34tr

İlgili kurumlar ve medya gerçeği tam olarak görmeden alışverişinizi ve iki üç haftalık ihtiyaç listenizi tamamlayın arkadaşlar.

İzdiham olmasın diye yavaş yavaş açıklayacaklar ama marketlerde yığılma ve stokların tükenme riskleri muhtemeldir.

Siz bugünden evinizdeki hazırlıkları tamamlayın bence. Efsane öncesi tıpkı karantina öncesi panik havası gibi bir hava olabilir, ona denk gelmek istemezsiniz sanırım Wink

Fena yağacak boğaz hattı çok yoğun resim

(02-08-2021, 11:12 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgili kurumlar ve medya gerçeği tam olarak görmeden alışverişinizi ve iki üç haftalık ihtiyaç listenizi tamamlayın arkadaşlar.

İzdiham olmasın diye yavaş yavaş açıklayacaklar ama marketlerde yığılma ve stokların tükenme riskleri muhtemeldir.

Siz bugünden evinizdeki hazırlıkları tamamlayın bence. Efsane öncesi tıpkı karantina öncesi panik havası gibi bir hava olabilir, ona denk gelmek istemezsiniz sanırım Wink

(02-08-2021, 11:20 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-08-2021, 11:12 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgili kurumlar ve medya gerçeği tam olarak görmeden alışverişinizi ve iki üç haftalık ihtiyaç listenizi tamamlayın arkadaşlar.

Senin ağzın ne söylir Smile İstanbul gibi bir metropolde erzak stoğundan bahsediyorsun,eğer öyle bir durum gerçekleşir ise kalp dayanmaz buna Smileinşallah hayırlısı ile gelir.
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, KMA76, Xooner

(Son Düzenleme: 02-08-2021, 11:27 AM, Düzenleyen: Snow1921.)

Ben kar yerim... Sorun yok bırakın gelsin Smile

Konuyu Okuyanlar:
22 Ziyaretçi