Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Haftaya Perşembe günü buralar coşar. Kimse kafaya takmasın bol bol kartopu oynarız.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Kızakadam, konuralp, volkan34tr, Xooner

@angelusoO bence o soğukta yağan karla kar topu oynanmaz kup kuru birbirine yapışmayan bir kar olur

Ben onceki modellerde gorundugu gibi tum gucuyle gelecegine inaniyorum
Ayrica SIBIRYA EKSPRESI yola cikmis gelmeyecek demenin bir anlami yok GE - Lİ - YOR
Emin bey getiriyor
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin, Kızakadam, volkan34tr

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 09:07 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Bu sistemin beni en sinir eden kısmı 500 hpa nın akşam için diyorum tabii çok zayıf olması ayrıca akşam çıktısında bile 2m sıcaklıkları -2 +3 arasında salınıyor. Bu bir. İkincisi diyagramda en sıcak çıktı ana çıktı olmuş ona rağmen kar var sağlam hem de. -20 ve altına inen senaryolar var. Diyagramlar ana çıktıya göre gayet iyi bu yüzden hafta ortası gibi artık taşlar yerine oturur ve cuma günü sistemin toplam süresi % 70 80 netleşir o yüzden çok da sıkıntı yok. Ha herşey takdiri ilahi eğer son anda bir sorun çıkar sistem zayıflar onu bilemeyiz biz tahmin ederiz takdir Mevlanındır. Biz ona tevekkül eder Ona teslim oluruz gerisi hikaye sistemi getirecek olan Allah'tır modeller değil. İlahiyatçı kimliğimi de işin içine katarak bu yazıyı yazdım zira bazı arkadaşlar sanki sistemi modeller ya da buradaki tahminci arkadaşlar getirecekmiş gibi yorumlar yazıyor bu da canımı sıktı o yüzden bu yazıyı yazdım.

Serkan bey acaba ne düșünüyor, italya'ya kaçma gibi bir olayi olabilir mi? Yoksa hala kendinden emin bir șekilde tüm kuvvetiyle bize gelecek iddiasinda mi?

"Italya'ya gidebilir gibi de yaa" gibi bisey derse düșer bayılırım valla ona göre Smile

@snowserkan ne diyor diye amma yazıyorsunuz. Daha önceki sayfalara gidip okursanız zaten anlayacaksınız ne dediğiniz.

resim
İtalyanlar sistem bizde diyor adminler beyler bayanlar Darlatiyler beni bu imansızlar

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 09:14 PM, Düzenleyen: Burçin tugay.)

(02-07-2021, 09:06 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemin beni en sinir eden kısmı 500 hpa nın akşam için diyorum tabii çok zayıf olması ayrıca akşam çıktısında bile 2m sıcaklıkları -2 +3 arasında salınıyor. Bu bir. İkincisi diyagramda en sıcak çıktı ana çıktı olmuş ona rağmen kar var sağlam hem de. -20 ve altına inen senaryolar var. Diyagramlar ana çıktıya göre gayet iyi bu yüzden hafta ortası gibi artık taşlar yerine oturur ve cuma günü sistemin toplam süresi % 70 80 netleşir o yüzden çok da sıkıntı yok. Ha herşey takdiri ilahi eğer son anda bir sorun çıkar sistem zayıflar onu bilemeyiz biz tahmin ederiz takdir Mevlanındır. Biz ona tevekkül eder Ona teslim oluruz gerisi hikaye sistemi getirecek olan Allah'tır modeller değil. İlahiyatçı kimliğimi de işin içine katarak bu yazıyı yazdım zira bazı arkadaşlar sanki sistemi modeller ya da buradaki tahminci arkadaşlar getirecekmiş gibi yorumlar yazıyor bu da canımı sıktı o yüzden bu yazıyı yazdım.

Hocam isminiz Ahmet diye biliyorum yanilabilirim k bakmayın yazdıklarınızın altına imza atarım 
Ayrıca ins ECM iyi bir çıktı verirse burda kimseye paylaşım yapamayacak kadar fazla yazacağım 
Beklemedeyiz

120 saat itibari ile birşeyler belli olmaya baslar
  Beğenenler:
  • BATU1963, Emre10, scream, snowözgür

Buram buram huzur kokuyor. Gece karanlığında direk ışığından yağan karı seyretmek , sessiz sessiz yağarken altında yürümek , kar ezmek. Dünyanın en güzel deneyimlerinden. Kar sevmeyen bilmez. Önümüzdeki sistemde bol bol yaşayacağız, hasret gidereceğiz inşallah. Smile Ski
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın

resim

Bakın 850 hpa dan ayrı buraya baksın arkadaşlar bilmeyenler için anlatıyım o taralı alan azor yb si onun yükselmesi lazım ki soğuk bize gelebilsin
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Konuyu Okuyanlar:
43 Ziyaretçi