Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Şu şartlarda soğuklar 12 si gibi marmaraya giriş yapar 14 ü gibi kar başlar,  sonrasında 17 sine kadar bizde asılı kalır ve sonra tüm ülkeye yayılır gibi görünüyor. Ama en kötü ihtimalle bile marmara kardan bıkacak ates ates ates

hiç bıkacağımızı sanmıyorum Smile
  Beğenenler:
  • Olyosmanli

İyi pazarlar,
O ölçekte bir soğuk girişi varken AB ın oluşmaması anlamsız Mutlak bir tepki alçağı oluşacaktır.
Şahsi görüşüm 2015 Şubat sistemi benzeri olacak, ya da daha iyisi... :Smile
Takibe devam

Uyumasanıza Smile gfs sabah çıktısı en az 10 gün diyor, bitmek tükenmek bilmeyen soğuk diyor, kar diyor !
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, Enginist, scream

Selamün aleykum.Hayırlı pazarlar, hayırlı sabahlar..Arkadaşlar bırakın şu vesveseleri..Soğuk çekirdek nerdeyse Marmara'ın üstünde günlerce 850 hpada -16 lar, - 20 ler varken ( buda nerdeyse gündüz sıcaklıkları bile -8 ler, - 10 lara tekabül ederki havadan kuş mıçsa, yere KAR, BUZ olarak düşer.. Big Grin eye ). Siklonlar, cephe geçişleri ve Karadeniz bize KAR olup yağacak..Siz şu saatte bile sistemin sağa, sola kaçacağınımi düşünüyorsunuz? Arkadaşlar gelen sisteme karşı nasıl hazırlıklar yapmalıyım, tedarik etmem gerekenler neler? Onun derdinde olun. eye Spiteful Smile  Smile Böylesi soğuklarda tepki alçak basıncı oluşmazmı hiç? Gelen sistem oldukça güçlü ve tekrar tekrar vuracak, uzun soluklu ve ne zaman güneş göreceğiz acaba deyip KAR dan bıktıracak bir sistemler silsilesiyle karşılaşacağız..Sizin derdiniz ne kadar yağar deyip onun hesabına düşmeyin, nasıl sağlıklı kalarak bu sistemden çıkarız acabanın derdine düşün..Arka arkaya nerdeyse 2 adet devasa sistemler görünüyor...Bu KIŞ tarihe geçecek, onun derdine düşün... Big Grin Aysonuna kadar yatıya geliyorlar, sonrasıda meçhul..Günlerce sıfırın üstünü göremeyeceksiniz...
resim

google picture hosting

resim

resim

resim

resim

albüm paylaşım siteleri

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 08:23 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Ortalama-13 olmuş 850 hpa da -22 VAR yok artık Emin üşüyorum ben ört üstümü amcacığım. Serkanım nerdesin evladım örümcek donuyor napcam ben gari şimdi.

Çok şükür modeller artık hemfikir.. Yarın itibari ile basını ve tahminleri görün... Şurada 5 gün kaldı ölü taklidi yapıyorlar..Gündem bir anda kış koşullarına dönebilir.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, Fevzi, KardanadamEmin

Bana birisi açıklayabilirmi, neden hala basında, medyada mgm de bu konuyla ilgili en ufak bir haber yok? Gerçekden merak ediyorum..Bizim modellerde gördüğümüzü onlar görmüyormu? Modeller bize ayrı, onlara ayrı çıktılarmı veriyor acaba? Yazık, çok yazık..Zararın, ziyanın haddi, hesabı olmayacak, kimsenin umrunda değil.. Bye Bye Bye
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Recep34, snow41, snowsnow2021

(Son Düzenleme: 02-07-2021, 09:34 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-07-2021, 08:23 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ortalama-13 olmuş 850 hpa da  -22 VAR yok artık  Emin üşüyorum ben ört üstümü amcacığım. Serkanım nerdesin evladım örümcek donuyor napcam ben gari şimdi.

Örümceğim, senin güney ülkelerinin yağmur ormanlarında yaşaman gerekiyor..Eğerki önümüzdeki haftasonuna doğru hala buralardaysan sana büyük geçmiş olsun, ALLAH yâr ve yardımcın olsun, daha çok üşüyüp, donacaksın... Big Grin eye  Spiteful Dash Smile Smile Big Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, Recep34, snow41

@KardanadamEmin bey gunaydin hayirli pazarlar gercekten gune guzel haber ve paylasimlarla baslamissiniz elinize emeginize saglik bir an once su 5 gunde gecsede soguklar gelse ardindanda kar gelse diye bekliyorum evet mgm halen uykuda haftasonuna ilik ve yagisli bir hava vermis bazi uzun vadeli yerlerde karla karisik yagmur ve kar vermis sicakliklari 5 - 6 derece yapmislar
zaten Emin bey mgm hep bileli son 1 gun yada 2 gun kala gosteriyor once yagmur veriyor yaklasinca kky 1 - 2 gun kalada kar verip sonra uyari ustune uyari yapiyorlar
  Beğenenler:
  • Burak1980, scream

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, sirgalton, snow41, тaяaηтυℓa, 67 Ziyaretçi