Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ecmf akşam güncellemesi
192 Saat
Efsane devam ediyor O SENE BU SENE ates
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Erol Bıldırcın

Arkadaşlar cm tahminleri yapmak için henüz erken, ayrıca yağış miktari, siklonların gücü, ULL merkezi ve konvektif yağışlar gün gelinceye değin oldukça değişgendir..Cephesel sistemlerde ayrı, siklon ihtiva eden alçak basınçlı sistemlerde apayrı yağış miktarları, birde DEK bandı ağırlıklı yağışlarda miktar hesabı yapabilmek oldukça zordur..Ben zaten tahminlerimde cm tahmini işine asla girmem..( metreden aşağısı kurtarmaz çünkü.. Big Grin eye Smile ) Yıldız, poyraz karışımı rüzgârlarda denizden karaya taşınımlarda dahi farklılıklar olabilir, birbölgeye 30 cm KAR örtüsü bırakırken, hemen yanıbaşındaki bir başka bölgeye 2cm bile hatta hiç yağış düşmeyebiliyor..KAR haritalarına asla güvenmem..Yağış tahminlerine diyagramlarda gösterdiği miktarlardan farklı yağışlara çok şahitlik etmişliğim vardır..KAR Haritalarına takılmayın derim, ya sevinirsiniz yada çok üzülürsünüz.. thumbsup

Emin son mesajında ılıkçı gibi gördüm seni hayırdır
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Bu gelen efsane için tüm forumdan bir ricam olacak. Kendimiz için hazırlıklar yaparken sokaklardaki canlarida unutmayalım. İmkanı olan herkes en azından kapısının önüne bir kutu yapıp koyabilirse bu canlarida bir nebze olsun korumuş oluruz. Ben hazırlıklarımı yaptim şimdiden herkesten Allah razı olsun.
resim

(02-06-2021, 09:52 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin son mesajında ılıkçı gibi gördüm seni hayırdır

KardanadamEmin= Ilıkçılık.....Mümkünatı sonsuza dek biraraya gelmeyecek olgudur..Sıcağa alerjim var benim.. thumbsup thumbsup thumbsup Sen anladın.. Big Grin
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, Özgür, snowsnow2021

ECMWF'DEN EFSANEYE İŞARET EDEN GÜNCELLEME....1929 - 1987 KARIŞIMI  SİSTEMLER GELİYOR, HAZIRMIYIZ TÜRKİYEM?.. thumbsup thumbsup thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

Ecmf akşam güncellemesi
Sistem fazla batıladı gözümü korkutmadı değil
Marmara için sıkıntı yok genelde yokta içime kurt düştü işte
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, kral, Snowhits, volkan34tr

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 10:09 PM, Düzenleyen: Fatih7834.)

Selamun aleykum iyiakşamlar herkese, az önce bir haber sitesinde Orçun Bostancı ve Kerem Öktemin haberini yapmışlar;Tweeter dan yetkililere sesleniyoruz ülkemiz ciddi bir tipi fırtınası etkisine girme ihtimali var önlem alınmaz ise ciddi sonuçlar doğurabilir diye yazı yazmışlar. Öyleki Amerika ve Avrupa kıtalarında şuan son yılların en çetin kış koşulları yaşanıyor ve italyaya kaymaz ise bizim ülkemizide felç edebilir demişler. Snow Serkan ve Kardanadam Emin bence sizlerde Tweeter üzerinden yetkililere seslenseniz iyi olur zira Bünyamin gözleri Sürmeli nin bir halt edeceği yok ????

(02-06-2021, 10:09 PM)Fatih7834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamun aleykum iyiakşamlar herkese, az önce bir haber sitesinde Orçun Bostancı ve Kerem Öktemin haberini yapmışlar;Tweeter dan yetkililere sesleniyoruz ülkemiz ciddi bir tipi fırtınası etkisine girme ihtimali var önlem alınmaz ise ciddi sonuçlar doğurabilir diye yazı yazmışlar. Öyleki Amerika ve Avrupa kıtalarında şuan son yılların en çetin kış koşulları yaşanıyor ve italyaya kaymaz ise bizim ülkemizide felç edebilir demişler. Snow Serkan ve Kardanadam Emin bence sizlerde Tweeter üzerinden yetkililere seslenseniz iyi olur zira Bünyamin gözleri Sürmeli nin bir halt edeceği yok kiskis gülmek 

Erdoğancım rahat ol, bundan sonra sağa, sola kaymalar olsadaki bu normaldir..Soğuk çekirdek bizde merak etme...Hiç bir kuşkuya gerek yok.. thumbsup

@KardanadamEminçok değil inerken az sol yapsın Smile thumbsup kiskis
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, snowsnow2021

Konuyu Okuyanlar:
59 Ziyaretçi