Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Karla karışık yağmur 

resim
  Beğenenler:
  • ColdAddict

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 11:45 AM, Düzenleyen: Enginist.)

Herkese iyi haftasonları.

En azından 87 ölçeğinde bir kış görmeyi çok isterim.

İnanıyorum ki bu gerçekleşirse çocukluğuma döner belki en az 10 yaş gençleşirim. Smile

Yukarıda Avcılardan bir arkadaş kıyılar için endişesini belirtmiş ama eğer 1929'lardan 1987'lerden bahsediliyorsa böyle bir sorun olmaz.

87 de Bostancı ve Küçükyalı sahilinde bile haftalarca kar örtüsü kalkmadı.

Allah hayırlısı ile gönlümüze göre versin.

Bol karlı günler.

Andpraya pembe kar yağmış bizde isteriz Smile
https://twitter.com/Meteo_Pyrenees/statu...64608?s=19
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, kral

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 12:18 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Bu toz taşınımı ile gerçekleşen kar yağışının bir sonucudur diye düşünüyorum ama emin değilim.

Eğer öyle ise hava kalitesi fena düşük olur, aman gelmesin Smile

Termik santralin yakınındaki bir lojmanda dayımlar oturuyordu. Kar yağdıktan birkaç saat sonra bembeyaz karların üzeri simsiyah kül kaplaniyordu. Çok üzülüyordum çocukken. Sanırım bu nedenle Kar beyazdan başka renk olmasın istiyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, oguzsoydan

‘Parayı koklayan adam’ dün şubatın çok kurak geçeceğini, kar yağışının ise minicik bir ihtimal olduğunu söyledi. Bu adamın yapmak istediği şey nedir? Neden insanların bu zor günlerde moralini bozmak istiyor?

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 12:41 PM, Düzenleyen: Semih.)

(02-06-2021, 12:23 PM)Mertoni Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ‘Parayı koklayan adam’ dün şubatın çok kurak geçeceğini, kar yağışının ise minicik bir ihtimal olduğunu söyledi. Bu adamın yapmak istediği şey nedir? Neden insanların bu zor günlerde moralini bozmak istiyor?

Bu aralar baya para kokluyor o adam...reklamlar filan...Şu an o mesleki hayatında baharı havasını yaşıyor..Memleketin havası ile çok ilgilendiğini düşünmüyorum Smile

(02-06-2021, 11:51 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Andpraya pembe kar yağmış bizde isteriz Smile
https://twitter.com/Meteo_Pyrenees/statu...64608?s=19

Bunca yıllık sistemciyim böyle kar görmedim Smile

Halk arasında farklı şekillerde kullanılıyor bu terim ama güzel şekliyle kullanayım dedim Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Emre10, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mertoni

Gfs yi takip edebilecek olan var mı.Bilgisayarım şirkette kaldı. Telefondan da açılmıyor.
Kar Mutluluktur 

Gfs öğlen güncellemesi heyecanlı dakikalar yaklaşıyor.......... Tongue

(02-06-2021, 01:00 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs yi takip edebilecek olan var mı.Bilgisayarım şirkette kaldı. Telefondan da açılmıyor.

ben takipteym şu anda...merakla bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Snowtime

Müjde! Telefonumun hava durumu;

resim

@KardanadamEmin ve @snowserkan tebrikler sistemi aylar önceden tahmin ettiniz gerçerçekten çok başarılısınız.  like-beğeni 

Birde bir sorum var; siz bu kadar iyi tahmin yapmayı ve bu grafik okumayı nerden öğrendiniz yoksa meteorologmusunuz Smile Big Grin ?

Konuyu Okuyanlar:
efe90, sirgalton, snowserkan, 81 Ziyaretçi