Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-06-2021, 08:36 AM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 850 de -16 -18 ler ve sibirya soğugu ile yer sıcakliklari gündüz bile -8 ler - 10 lar çok rahat görülür.

Boşuna çağırmadık 1929'cu tayfasını..

SNOWSERKAN: Tek kelime ile bu sistemin ve sistemlerin mucidi, yirmi gün önceden,tarih yazacak bir sistemi bilen türkiyede kaç üstad vardır, sizi bilmem ama ben görmedim. Kendilerini tebrik ediyorum. Emeğinize saglık serkan üstadım.

@KardanadamEmin bey gunaydin hayirli sabahlar herkese gunaydin medyadan ses seda var varda olumsuz hep dun haberlerde yine istanbul meterolojisinden biri diyorki halen evet bir soguma var ayin 15 inden sonra kar yapabilir sinirda soguklar var istanbul onceki yillarda subat ve martta kar almistir ancak ne derece bir kar var onu bilemeyiz dedi
  Beğenenler:
  • adakar, Akın, Captmehmet, KardanadamEmin, snowserkan

(02-06-2021, 08:56 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey gunaydin hayirli sabahlar herkese gunaydin  medyadan ses seda var varda olumsuz hep dun haberlerde yine istanbul meterolojisinden biri diyorki halen evet bir soguma var ayin 15 inden sonra kar yapabilir sinirda soguklar var istanbul onceki  yillarda subat ve martta kar almistir ancak ne derece bir kar var onu bilemeyiz dedi

Günaydın, Ahmet...Onlarda öğrenecekler ne derece KAR yağacağını.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Akın, Fevzi, snow41, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 09:57 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-06-2021, 08:48 AM)Fevzi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SNOWSERKAN: Tek kelime ile bu sistemin ve sistemlerin mucidi, yirmi gün önceden,tarih yazacak bir sistemi bilen türkiyede kaç üstad vardır, sizi bilmem ama ben görmedim. Kendilerini tebrik ediyorum. Emeğinize saglık serkan üstadım.

EyvALLAH Fevzi bey kardeşim. 
Övgülerin en büyüğü Yaradana olsun. Biz ise aciz Bilgimiz ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.. 

Yinede çok sağol Baş tacısın.

(Son Düzenleme: 02-06-2021, 09:08 AM, Düzenleyen: snow41.)

Genelde sistemin gelmesine 2 gun kala goruyorlar oysa sizin ve Serkan beyin sayesinde haftalar oncesinden hatta 1 ay oncesinden sistem oldugunu bizler ilk ogreniyoruz
hayirlisi olsun ama cogu agac erken bahara aldanip cicek acip yapraklanmaya basladi bir coguda tomurcukta 1 hafta icinde onlarinda tomurcuklari patlayacak agaclar kotu aldanacak ILIKÇILAR gibi ???

Burada olmaktan sizleri tanimis olmaktan cok mutluyum degerli bilgileriniz ve paylasimlariniz icinde cok tesekkurler elinize emeginize saglik

Ayrica sunuda belirtmek isterim gece yatmadan en son baktigim site burasi sabah kalktigimda acaba yeni gelismeler varmi diye ilk baktigim yer yine burasi
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, snowserkan

(02-06-2021, 02:11 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ,@snowserkanbazen kendimi çok yalnız hissediyorum burada kendi kendime konuşuyormuş gibi oluyorum Smile

Her yazılanı takip ediyorum.Sakın kendinizi yalnız hissetmeyin.Sadece sizler gibi teknik bilgim yok.Sadece kar delisiyim.Benim gibi niceleri de vardır burada.Öyle heyecan var ki forumda okuyup yerimde duramıyorum =)
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Captmehmet, scream, snowserkan, Xooner

bu sistem o kadar güçlü ki Ankaraya da bir şeyler yaşatır diye umuyorum efsane olmasa da iz bırakır inşallah tabiki Serkan abi daha iyi bilir Smile

Selamun aleykum günaydın herkese, kaç gündür heyecanla takipteyim sizleri gün yaklaştıkça katlanıyor heyecanım. Sevgili Emin, Serkan ve Zerensefa dostlarım sizin kadar sık eleyip ince dokuyan ve üşenmeden bizlere bu bilgileri aktaran, bukadar kardelisi dostlar için fedakarlık yapan sizler hakkınız ödenmez. Paylaşmış olduğunuz bilgiler ve ön görüleriniz takdire şayan. İnşallah takipte olduğunuz sistem İstanbula yakışan bir sistem olur da inanmayanlara kapak olur. Yıllardır özlemini duyduğumuz kar yağışı gerçekleştiğinde malum sitelerden buraya sırf sizleri kötülemek için gelen ılıkçılar takımı ozaman yüz ifadelerini görmek isteriz. Her şeyi bir kenara bırakıp sizlerin çabalarını emeklerini takdir etmeyenlerin burada işi yok bence. Varsın sistem bizi tatmin etmesin istediğimiz şekilde gelmesin önemli olan bizim için burada göstermiş olduğunuz emektir ve EMEĞE SAYGI diyorum başka da bir şey demiyorum saygılar...
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, Mturi, snowserkan

Herkese selamlar......Bugün itibariyle suna inanıyorum artık snowserkan kardeşimiz Meteoroloji ve tahmin konusunda Türkiye de 1 numaraya çıkmıştır. Bence büyük tv kanallarından birinde tahmin yapmaya ve artık bu işi yeniden dizayn etmeye baslamalidir . Bu konuda kendisine sonuna kadar destek olmalıyız futbolun Ronaldo şu gibi bu konunun da Ronaldo su kendisidir.Sosyal medya platformunda bütün sitelere bakıyorum ne kadar varsa hemen hemen hepsi en çok karseverleri bile bunu tahmin edemedi . Kardanadam emin kardeşimiz de bu konuyu sonuna kadar destekledi ve de katkılarda bulundu elinden geldiği kadar......kendi adıma ve bildiğim tanıdığım herkese bu konudan bahsederek meteorolojinin Ronaldo su nu tanıtmaya çalışıyorum. Eline yüreğine sağlık inşaallah Allah im sana dediğim gibi bi tv kanalında Meteoroliji editörlugu sunumu vs yi nasip eder
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, Kızakadam, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
Akın, 58 Ziyaretçi