Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Valla gönlümden geçeni yazmak geldi içimden ..Sanki bana ciddi bir blokaj olacak gibi geliyor.(tamamen his). Burada bu kadar usta varken benimki biraz renklere göre yorum gibi olacak .benim kanaatim odur ki sanki 14 şubat ta bir sistem alıyoruz onun zevkini sürüyoruz. Daha içimizdeki ateş sönmeden ,anılarımız çok taze iken bir de 20 şubattaki balyozu yiyeceğiz kafamıza (Bir balyozun kafama inmesinden zevk alacağımı hiç tahmin etmemiştim).Allah tüm karseverlerin duasını kabul etsin.İnşallah Emin ve Serkan başta olmak üzere en az benim kadar kar manyağı olan tüm dostlarımın tüm kardeşlerimin bayramı olur o günler.

Şu kadarcık yağsa bence tamamdır Smile
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, snowserkan, themuslim

Nerdeler, şu bize inanmayanlar?, güvenmeyenler, her 6 saatte modellere göre bir susup, bir sazan gibi ortalığı yok yere velveleye verip bizleri umut tacirliğiyle, pollyannacılıkla, hayal satıcılığı ile suçlayanlar? Neredeler? Daha durun, sıkı durun...Şubattan sonra bizler için neler konuşulacak? Sabırlı olun sadece...Sabır herşeyin ilacıdır..Bakın hala medyada, basında, haber sitelerinde bu gelen sistemle ilgili çıt yok, ama sabredin, oda olacak, hemde nasıl olacak... thumbsup Bekleyelim, göreceğiz...

resim

Ben de iyice forumun diyagramcıbaşı oldum  Big Grin ama bunlar nedir ALLAHIM yani geçenki diyagramlar atom bombasıysa bunun tabiri yoktur MAŞALLAH diyorum ve susuyorum..

hadi yine İstanbul yaşadı Gfs baya ciddi bir görüntü vermiş. Silivrinin kendine ait dek bandı var Smile @zerensefa
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Captmehmet, Emre10, kral, Mturi, snowserkan, Snowtime, Ümittt, Xooner

Selamün aleykum, hayırlı sabahlar..Bu güneşli, bol lodoslu güzel ve ılık Şubat ayı, yalancı baharın tadını ayın 11 ine kadar çıkarmaya bakın, çünkü sonrasında acısı fena çıkacak..Gerçekden çok nazlı ve bir o kadarda uzun soluklu, hatta Şubat sonuna kadar sürebilecek kuvvetli ve devasa bir balina sistemleri ardıardına ve adım adım yaklaşmakda..Hala medyada ve basında bu haberden eser yok, çok ilginç..Kimsenin umrunda değil yada kimse böyle olumsuz şartları oluşturacak ve hayatı yeryer durdurabilecek, yaklasan felaketin farkında değiller..Bu sistemleri nerdeyse 1 aydır görüyoruz ve takip ediyoruz..Eğer böyle giderse, herkes buna hazırlıksız yakalanacak ve sonrasında ahh, vahh denilmese iyi olur...Görünen buzdağının önyüzü, yaşanacaklarıda varın siz düşünün...Ne yapalım, uyarması bizden...Umarım durumun ciddiyetinin farkına varılırda sıkıntılar bir nebze az yaşanır...Bakın arka arkaya geliyor sistemler.. thumbsup Tongue ates Clap 
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Dün akşam yazdığım gibi ya gece verecekti efsaneyi ya sabah gfs vur demiştik öldürmüş İstanbul  ve Türkiye çetin kış şartlarına hazır ol demiş kuraklığı bitirmeye geliyorumm demiş ateş serbest bu Sinoptiğe ates ates ates ates ates
- 21 mi gördüm ben İstanbul için bu -10 hatta fazlası derecelere gelirresim
resim

Geceki güncellemede sistem o kadar güçlü ve Afrika’ya kadar indirmiş ki lodostan kar yağdırmış resmen inanılır gibi değil. Afrika atağı ama 3uZgibi...

850 de -16 -18 ler ve sibirya soğugu ile yer sıcakliklari gündüz bile -8 ler - 10 lar çok rahat görülür.

Gece 3:30 kadar model takibi yaptım tahmin ediyordum efsane Sinoptik çıkacağını saatimi kurdum yoksa hayatta bu saatte uyanmam  Smile ates

Toplam karresim

Konuyu Okuyanlar:
aoy, hacimuratt, 16 Ziyaretçi