Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-05-2021, 03:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi biz sistemlerin tarihini yaklaşık 1 ay önceden duyurduğumuz için bazı haysiyetsiz ve şereften yoksun tiplerde hazımsızlık yapıyor.
Bu zaten hep böyleydi hepte böyle olacak.

Tarih yaklaşıp modellerde söylediğimiz görüntüler belirdikçe dumur olup kuduruyorlar aynı birer köpek gibiler  gerçi köpekler iyi insanlara genelde saldırmazlar .
Bu zavallılar köpeklerden de çok aşağılık  şekilde kendilerini küfür ederek tatmin ediyor .

Delikanlılık insanlık yok bunlarda, Uzaktan yazması en kolayı nasıl olsa değil mi?
Bize "Abi" diyenler bir şeylerin arkasına saklanarak küfür edecek kadar da cesurlar.

Serkan hocam boşverin it ürür kervan yürür diye bir atasözümüz var. Biz yürüyüşümüze devam edelim. Bu arada kontrol kontrolden çıkmış hocam Big Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan, volkan34tr

Serkan bey böyle tipler malesef her zaman her platformda oluyor.sizden son model görüntülerine göre bir analiz istesek.
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-05-2021, 03:22 PM, Düzenleyen: volki4572.)

(02-05-2021, 03:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi biz sistemlerin tarihini yaklaşık 1 ay önceden duyurduğumuz için bazı haysiyetsiz ve şereften yoksun tiplerde hazımsızlık yapıyor.
Bu zaten hep böyleydi hepte böyle olacak.

Tarih yaklaşıp modellerde söylediğimiz görüntüler belirdikçe dumur olup kuduruyorlar aynı birer köpek gibiler  gerçi köpekler iyi insanlara genelde saldırmazlar .
Bu zavallılar köpeklerden de çok aşağılık  şekilde kendilerini küfür ederek tatmin ediyor .

Delikanlılık insanlık yok bunlarda, Uzaktan yazması en kolayı nasıl olsa değil mi?
Bize "Abi" diyenler bir şeylerin arkasına saklanarak küfür edecek kadar da cesurlar.

Böyle kibarlıktan ve imla kurallarından anlayacaklarını hiç zannetmiyorum abi. Küfür edene sende basacaksın kalayı hiç acımadan, hunharca, ağzını bozarak, hatta salyalar saçarak sende küfür edeceksin ki, bak bir daha yapabiliyorlar mı?

(02-05-2021, 03:05 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @volki4572 Valla hiçde paslanmamışsın KARdeşim, herşey kaldığı yerden devam.. thumbsup Değerli tahminlerine devam...

Teşekkürler Emin abi hayırlısıyla gelsin de, tarih o kadar da sorun değil. Bakabildiğim kadarıyla görüntüler muazzam. Değişir mi değişebilir tabi. Kaçarsa çok mu üzülürüm evet üzülürüm çünkü balık falan değil bu balina balina.

@KardanadamEmin bu sistemin tahmncisi olarak ben seni seçtim kardeşim..Kim ne derse desin ama herkes önünden yesin Wink

Ben de biraz garantici olduğum için senden birkaç adım geriden geliyorum fakat tahminlerin konusunda sana tam destek veriyorum.Bak birde şu şekilde düşün ; 

Galatasaray'ın efsane oyuncusu vardı HAGI... O adamı izleyen bilir...Öyle bir şut çekerdi ki o top sanki orta yapmış gibi süzüle süzüle gidip kaleciyi avlardı..

Şimdi sen bi şut çektin millet izledi ne biçim orta yaptı diye ama sistemi avladın bence dostum..Haaa taraftarın terbiyesizi yokmu? var tabi...Ama profesyonellik işte tam da bu işte...Herşeyi ardında bırakıp işini en iyi bildiğin şekli ile yapmaktır.

Maç sonunda basın açıklaması için ilk mikrofonu sana ben uzatacağım Wink

Emin abi sen hafta sonudaki maçıda tahmin edersin.FB mi gs mi ? Bir FB li olarak yorumunu merak ediyorum Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

resim

Sabahki diyagramlara bomba dediysek bu atom bombası  ates ates ates ates

@Semih Samimi ve değerli görüşlerin için çok tşk ederim..Yalnız şunu unutmayalımki ben kendihalinde pek sağa sola bakarak tahmin yapan biri değilim..Bu sistemlerin tümünde, gerçek bilimsel ve teknik, donanımlı, bilgi birikimli SNOW SERKAN KARdeşim en büyük paya sahiptir, ben onun tırnağı bile olamam...Bu gerçeği burada herkes böyle bilmeli...SnowSerkan bu forumun kilit noktasıdır, sistemlerin peşini bırakmamayı, pes etmemeyi ben ondan öğrendim, bizler burda öğrenciyiz, gerçek hocamız Serkan KARdeşimdir... thumbsup Yinede güzel düşüncelerin ve görüşlerin için sana sonsuz tşkler, sevgiler ve saygılar.. thumbsup

(02-05-2021, 03:31 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi sen hafta sonudaki maçıda tahmin edersin.FB mi gs mi ? Bir FB li olarak yorumunu merak ediyorum Smile

Bu sene futbol için tahminlerim hiç tutmuyor nedense...Bende Fenerbahçeliyim...Hakeden kazansın diyelim.. Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, kral, mirhan

Anladım abi.saygılar,
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Değerli yorumcular özellikle emin bey bu sistem gelirse öngörünüz ayın kaçında İstanbul'a ulaşır mümkünse nokta tarih verebilirmisiniz ilk parçası hangi gün İstanbul'da olur

Konuyu Okuyanlar:
42 Ziyaretçi