| |
(02-05-2021, 03:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi biz sistemlerin tarihini yaklaşık 1 ay önceden duyurduğumuz için bazı haysiyetsiz ve şereften yoksun tiplerde hazımsızlık yapıyor. Serkan hocam boşverin it ürür kervan yürür diye bir atasözümüz var. Biz yürüyüşümüze devam edelim. Bu arada kontrol kontrolden çıkmış hocam
Serkan bey böyle tipler malesef her zaman her platformda oluyor.sizden son model görüntülerine göre bir analiz istesek.
(02-05-2021, 03:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi biz sistemlerin tarihini yaklaşık 1 ay önceden duyurduğumuz için bazı haysiyetsiz ve şereften yoksun tiplerde hazımsızlık yapıyor. Böyle kibarlıktan ve imla kurallarından anlayacaklarını hiç zannetmiyorum abi. Küfür edene sende basacaksın kalayı hiç acımadan, hunharca, ağzını bozarak, hatta salyalar saçarak sende küfür edeceksin ki, bak bir daha yapabiliyorlar mı? (02-05-2021, 03:05 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @volki4572 Valla hiçde paslanmamışsın KARdeşim, herşey kaldığı yerden devam.. Teşekkürler Emin abi hayırlısıyla gelsin de, tarih o kadar da sorun değil. Bakabildiğim kadarıyla görüntüler muazzam. Değişir mi değişebilir tabi. Kaçarsa çok mu üzülürüm evet üzülürüm çünkü balık falan değil bu balina balina.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowevren, snowserkan, snowsnow2021
@KardanadamEmin bu sistemin tahmncisi olarak ben seni seçtim kardeşim..Kim ne derse desin ama herkes önünden yesin
![]() Ben de biraz garantici olduğum için senden birkaç adım geriden geliyorum fakat tahminlerin konusunda sana tam destek veriyorum.Bak birde şu şekilde düşün ; Galatasaray'ın efsane oyuncusu vardı HAGI... O adamı izleyen bilir...Öyle bir şut çekerdi ki o top sanki orta yapmış gibi süzüle süzüle gidip kaleciyi avlardı.. Şimdi sen bi şut çektin millet izledi ne biçim orta yaptı diye ama sistemi avladın bence dostum..Haaa taraftarın terbiyesizi yokmu? var tabi...Ama profesyonellik işte tam da bu işte...Herşeyi ardında bırakıp işini en iyi bildiğin şekli ile yapmaktır. Maç sonunda basın açıklaması için ilk mikrofonu sana ben uzatacağım
Emin abi sen hafta sonudaki maçıda tahmin edersin.FB mi gs mi ? Bir FB li olarak yorumunu merak ediyorum
@Semih Samimi ve değerli görüşlerin için çok tşk ederim..Yalnız şunu unutmayalımki ben kendihalinde pek sağa sola bakarak tahmin yapan biri değilim..Bu sistemlerin tümünde, gerçek bilimsel ve teknik, donanımlı, bilgi birikimli SNOW SERKAN KARdeşim en büyük paya sahiptir, ben onun tırnağı bile olamam...Bu gerçeği burada herkes böyle bilmeli...SnowSerkan bu forumun kilit noktasıdır, sistemlerin peşini bırakmamayı, pes etmemeyi ben ondan öğrendim, bizler burda öğrenciyiz, gerçek hocamız Serkan KARdeşimdir...
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Mturi, snow41, Snowevren, snowsnow2021
Değerli yorumcular özellikle emin bey bu sistem gelirse öngörünüz ayın kaçında İstanbul'a ulaşır mümkünse nokta tarih verebilirmisiniz ilk parçası hangi gün İstanbul'da olur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |