| |
Birde Serkan bey işlerini halledip aramıza dönse tadından yenmeyecek vallahi. Şimdikik Emin abi götürüyor totem yapıyor, sistemi üzerimize çekiyor,pası veriyor.Forvete Serkan bey gelince golü atacak.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, Burak1980, Captmehmet, kral, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Namazı yeni bitirdim, şimdi işyerine geldim, az sonra son detayları vereceğim...Sabırlı olun, ortalık yıkılacak...
15-16 Şubat arasında sistemin geleceğin daha önce de belirtmiştim fakaaaat 850 HPA da soğuma neredeyde 2 kat daha arttı arkadaşlar..
Öğle güncellemesindeki model bozulmaz ise Marmara bölgesinin tamamı deniz seviyesinde -8 ve -9 dereceleri görecektir. Son yıllarda GFS de böyle bir model neredeyse hiç görmedik. Modelimi aşağıya sözü ise üstadlara bırakıyorum.
Daha sisteme 10 gün var bu akşamki ecmf önem arzetti gfsde çarşamba gününe kadar heyecan hiç bitmeyecek bizim takibimizde
Gfs resmen kutbu kuzeyimize indirmiş soğuğun tam girmemiş haliyle bile -16 girdi
-20-24 ler tepemizde dolaşıyor. Vade uzun ama çok heycanlı bir takip süreci bizi bekliyor
Sistem 2
318-386 saatleri arası Şubat'ın ikinci yarısını Allah'ın izniyle kapattık resmen soğuklar ülkemizin dışına çıkamıyor ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, KardanadamEmin, sirgalton, snowserkan, 91 Ziyaretçi |

-20-24 ler tepemizde dolaşıyor. Vade uzun ama çok heycanlı bir takip süreci bizi bekliyor