| |
Çok kıymetli tahmincilerimiz ve bizler gibi kar sevdalısı sayın arkadaşlarımız !!
Hepinizin de bildiği üzere biz bu forumda kar beklentilerimizi bazı teknik değerler üzerinden değerlendirip fikir yürütüyoruz ve tahminde bulunuyoruz.Fakat burada bazı doğru ve yanlışları sizlere küçük bir örnekleme ile izah etmek istiyorum. YANLIŞ : - Tahminci : "Şubatın ikinci haftası sizlere gösterdiğim şu modellere ve şu teknik verilere göre kar bekliyorum" - Yorumcu : " Olmayan bir sistemin neyini konuşuyorsunuz? " Bakın burada yorumcunun ifadesi çok yanlış...Eğer bir sistemin olmayacağını düşünüyorsanız bunu karşınızdaki kişinin emeğine saygı göstererek doğru ifadeler kullanmanız gerekiyor. Yani ; DOĞRU : - Tahminci : "Şubatın ikinci haftası sizlere gösterdiğim şu modellere ve şu teknik verilere göre kar bekliyorum" - Yorumcu : " Sayın Tahminci bende elimde ki şu modellere ve şu teknik verilere göre o tarihte kar beklemiyorum.Bunu ne gibi destekleyen verileriniz var öğrenebilir miyim? " Bakın burada da yorumcu "ILIKÇI" değil tamamen gerçek bilgiye ulaşmak için karşı tarafın emeğine saygı göstererek soran ve sorgulayan bir yorumcudur. Birbirimize lütfen bu konularda saygılı olalım arkadaşlar.Burası iddaa sayfası yada ganyan sayfası değil.Herkes nacizane kendi yorumunu yapar ve doğru bilgilere ulaşmak adına herkes kendi arasında bilgi alışverişi yapar.Senin bişeyden haberin yok bu işin doğrusunu ben bilirim demek yakışmaz..Yada insanlara "sen zaten kıştan nefret ediyorsın ILIKÇISIN,BAHARCISIN" filan deyip yaftalamakta yakışmaz. Herkes anladığım kadarıyla bu sayfada kendini ve insan ilişkilerini anlayabilecek yaşta olduğunu düşünüyorum.Bu sebeple sayfanın amacını anlayarak diyalog kurmanızı öneriyorum. Saygılarımla...
Sevgili dostlar,
Affınıza sığınarak bir konuda detğinize ihtiyacım var. 07 - 10 Şubat tarihlerinde KARTEPE'de olma durumum var. Bu tarilerle ilgili ön görünüz nedir ? Şimdiden çok teşekkür ederim... Saygılarımla...
(02-02-2021, 02:01 PM)Sedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili dostlar, Ben dün oradaydım tam olarak ne soruyorsunuz anlayamadım ama şöyle soyliyim dün sadece otel pisti açıktı oraya pist denmez biliyorsanız Muhtemelen bugün orasida kapanmıştır helva gibi olmuştu zaten kar Bir hafta boyunca bahar havası var yağış yok Kaymaya gidecekseniz boşuna gitmeyin
kartepede sıcaklık 10 derecelere çıkıyor gitmek için doğru bir zaman değil.
(02-02-2021, 02:01 PM)Sedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili dostlar, Şuraya kartepenin şimdi çekilmiş resmini koyayım. Sedat bey kartepede görüldüğü üzere 800 mt de bile kar yok..Malesef zirvede ki kar da kalite olarak çok bozulmuş durumdadır.Zira dün esen kuvvetli lodos zaten yeter kadar olmsuzluk oluşturmuş yorumlardan anladığım kadarıyla.
Slmlar herkes e şuan da artik ten kuzey Amerika NIN doğu su Washington vs şehir ler kutup taki salınım la soğuk hava dalgası NIN kar fırtınaların etkisinde kalacak 6 7 şubat gibi İngiliz meteoroloji yetkilileri nin de belirttiği gibi kutuptaki soğuk hava dalgası NIN etkisinde kalacak İskandinav ya batı ve Avrupa ve İspanya tarafı Serkan bey in dediği emin beyin gösterdiği gibi soğuk lar orta avrupa ve balkanlardan Türkiye mize 12 13 14 15 16 hergün sı gibi bizi etkileyecek önce si bol lodos yüksek sıcaklık bahar ve hamsin soğuk ların Allah ın nizamı var değişmez nekadar sıcak bir okadar soğuk slmlar sabır la emin ağbim ve Serkan beyi izleyelim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, sirgalton, snow41, 59 Ziyaretçi |