| |
Sistem modellerde yokken sistemin s sinden haberi olmayanlar sistem kastane oldu, yalan oldu diye sızlanmaya başlamışlar. Son 30 sayfa mesajı okumadan yorum yazmayın lütfen.
SUDAN ADAM
Arkadaşlar, bu sessizliği ve sistemin modellerde şimdilik kaybolmuş olmasını, sistem gitti diye yoranlar, bu konuda acele konuşmanın hatasını yakında anlıyacaksınız...Lütfen sabırlı olun, rahat olun demekden şahsen ben artık sıkıntı duymaya başladım...Siz fırtına önceki sessizliğin ne anlama geldiğini biliyormusunuz? Sabredip, bekleyin, öğrenmeyenleriniz varsada öğrenecekler..Sadece sabır...
Arkadaşlar merhaba,
Yorumları görünce dayanamadım üye oldum. Olmayan sistemin nesini konuşuyorsunuz? O tarihlerde sıcak hava dalgası gözüküyor. Artık bu tarihten sonra yazlıklarımıza gitmek ve sıcak günler için plan yapmak daha isabetli olacaktır.. Hangi sistemden bahsediyorsunuz acabaa afrikadan gelecek olandan mı anlayamadımm?
İlikci diye bir kavram yoktur, kar sevmeyen ya da kar tahmini yapanlarin umutlarini mutluluklarini hazmedemeyen bir seref yoksuni bir kesim vardir.
Şubat ilk 15 günü zaten sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde olacağı ve sivak tarafta kalacağımız daha önceki sayfalarda ben ve farklı arkadaşlar tarafından yazıldı, beklenen sistem şubatın ikinci yarısı olacak olan sistem , şu anda modeller bunu göremez görsek bile çok değişime uğrar şubat ilk haftayı bitirdikten sonra görüntüler oluşacaktır diye düşünüyorum
Adeta bahar havalarının yaşanmasına yoruyorum bu geyik muhabbetini.
Tamam şakalar yapalım, eğlenelim sıkıntı yok ama kırıcı olmakla espri arasındaki ince çizgiye dikkat edelim
(02-02-2021, 11:44 AM)Orkide Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhaba, Size afrikadan gelecek sıcak hava dalgası ile mutluluklar sizi forumun dışına doğru alalım buyrun... Çıkış bu tarafta. Adımız diktatöre çıkmasın sonra bakın seçme şansı veriyoruz ![]() Bu arada şunuda şuraya bırakayımda laf söz olmasın.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Buzdelisi, Canberk, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Göksel, hacimurat, hakancitak, KardanadamEmin, KMA76, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Primavera, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr, Xooner
Troller her yerde malesef. Neyse konumuza dönelim, o sistem buraya gelecek.
Sabah güncellemesinde diyagram baya bozmuş bakalım öğlen ve akşam güncellemesi nasıl olacak
Foruma bahar modunu gelmiş.
Bir yandan çiçekler açmıs bir yandan örümcekler ağlarını sarmış. İnsanlar doğal olarak modellerin diyağramların ısrarlı bir şekilde bizi ılık göstermesi heleki son 7 yılda şubat da yaşanan hayal kırıklığı iyice umutsuzluğa itti.Sabirla bekleyeceğiz Serkan beyin Emin beyin işaret ettiği şubat 15 i Sabır erdemliktir.Sabredeğiz Nasibde varsa kar kış görürüz. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Ftherdem, pcz2013, Snowsedat, 32 Ziyaretçi |