| |
@тaяaηтυℓa aglarini örerken evet @KardanadamEmin bey @AZOR soylemisti Mart basi sistemini blokaj bekliyorum diye neyse sizinkide ayin 17 sindeki mart 17 sistemide Azorun sistemine blokaj olur ???
Anlasildi @KardanadamEmin bey bu sene siz kis bitirmeyeceksiniz Ama dun biri cikti tvlerde diyorki subat 20 - 25 ine kadar 16 - 17 dereceler birakin kari yagmur bile seyrek dedi ???? Ama ben sizleri @KardanadamEmin @AZOR @тaяaηтυℓa ve @snowserkan ni tutuyor sizlerin tahminleri paylasimlarini takip ediyor dikkate aliyorum nasil olsa yagmayacak etmeyecek diyenlerde 2 gun kala sizin dediklerinize geliyorlar
Modeller ne böyle be canımı fena sıktı.Kışı zaten şurda iki haftalık yaşadık ona doyamadan gidicek diye üzülüyorum.Şunu anladımki bu coğrafyada sistem konusunda fazla beklentiye girmemek lazımmış.Gelirse sürpriz,gelmezse de canımız sağolsun diyebilmek gerekirmiş.Bu takip bana sabrın ne demek olduğunu öğretti.İnşallah bu modeller kış ayları bitmeden dönerde bizde" kış kışlığını yaptı"deriz.
Beğenenler:
• AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, snow41, Snowsedat, snowsnow2021
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, oguzsoydan, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
(02-01-2021, 04:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buldum buluşturdu sistemi ülkemize indiren modeli buldum öğlen güncellemesine tek Japonlar indirmiş o zaman bu sistemin ismi ayı balığı değil de japon balığı sistemi olsun demi @KardanadamEmin
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, KARADAM, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
Karı geçtik yağmurlarda kesildi.. Allah yardımcımız olsun bu tempo ile gidersek bu yaz çok zor geçecek. Kanal hayallerine girileceğine ülkeyi yeşillendirip Atmosferi nasıl serinletiriz tartışılmalı artık..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| GODZİLLA, 32 Ziyaretçi |