Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@тaяaηтυℓa aglarini örerken evet @KardanadamEmin bey @AZOR soylemisti Mart basi sistemini blokaj bekliyorum diye neyse sizinkide ayin 17 sindeki mart 17 sistemide Azorun sistemine blokaj olur ???
Anlasildi @KardanadamEmin bey bu sene siz kis bitirmeyeceksiniz

Ama dun biri cikti tvlerde diyorki subat 20 - 25 ine kadar 16 - 17 dereceler birakin kari yagmur bile seyrek dedi
????

Ama ben sizleri @KardanadamEmin @AZOR @тaяaηтυℓa ve @snowserkan ni tutuyor sizlerin tahminleri paylasimlarini takip ediyor dikkate aliyorum nasil olsa yagmayacak etmeyecek diyenlerde 2 gun kala sizin dediklerinize geliyorlar
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, hacimurat, Snowsedat, snowsnow2021

@тaяaηтυℓa Örümceğim, niye takibi bırakıyorsun? sen olmazsan sistemler gelmez, bilmezmisin? Sibirya kurdum benim...KAR a gömülmeyi kim istemez bea? Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

resim

Trakyada kuvvetli yagis devam ediyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın

Modeller ne böyle be canımı fena sıktı.Kışı zaten şurda iki haftalık yaşadık ona doyamadan gidicek diye üzülüyorum.Şunu anladımki bu coğrafyada sistem konusunda fazla beklentiye girmemek lazımmış.Gelirse sürpriz,gelmezse de canımız sağolsun diyebilmek gerekirmiş.Bu takip bana sabrın ne demek olduğunu öğretti.İnşallah bu modeller kış ayları bitmeden dönerde bizde" kış kışlığını yaptı"deriz.

KIŞIN EN GÜZEL VE SOĞUK AYI..... thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 02-01-2021, 04:02 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Yapma Sayın Tarantula etme eyleme atma kendini uçurumdan  biliyoruz hiçbir sistemi sahiplenemedin bu sene  2022 nasip kısmet olur belki gençsiniz önünüze ne sistemler çıkacak daha Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin  Big Grin Big Grin resim

(Son Düzenleme: 02-01-2021, 06:21 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Buldum buluşturdum sistemi ülkemize indiren modeli buldum öğlen güncellemesine tek Japonlar indirmiş
resim

(02-01-2021, 04:13 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buldum buluşturdu sistemi ülkemize indiren modeli buldum öğlen güncellemesine tek Japonlar indirmiş
resim

o zaman bu sistemin ismi ayı balığı değil de japon balığı sistemi olsun demi @KardanadamEmin Wink

@Semih neden olmasınki? benim için isim, sıfat önemli değil, icraat önemli.. eye Smile thumbsup Sistem gelsinde bizleri KAR a boğsunda gerisi teferruat be güzel KARdeşim...Japon balığına selam olsun.. eye  Spiteful Big Grin

Karı geçtik yağmurlarda kesildi.. Allah yardımcımız olsun bu tempo ile gidersek bu yaz çok zor geçecek. Kanal hayallerine girileceğine ülkeyi yeşillendirip Atmosferi nasıl serinletiriz tartışılmalı artık..
  Beğenenler:
  • jacobsss, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
GODZİLLA, 32 Ziyaretçi