Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@snowözgür gfsnin akşam çıktılarına bakarsan görürsün dostumSmile

Ecmf akşam güncellemesi
Bayağı parazit var ona rağmen inatla üstümüze çöreklenmeğe geliyor
resimresim

(Son Düzenleme: 01-31-2021, 10:51 PM, Düzenleyen: snowsnow2021.)

(01-31-2021, 09:19 PM)Snowreis1360 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soğukları değdirip kaçıyor resmen.Hiç beğenmedim.Bu arada o gösterdiği soğuklar sibirya değil.Arktik bölgeden gelen soğuk.Tamamen kuzey bölgelerin yararlanacağı bir sistem olur bu şekilde gelirse.
Sana katılmıyorum  Nea sadece gfs’ye dayanarak söyleyemeszin
  Beğenenler:
  • Snowreis1360, snowserkan

@snowsnow2021 dostum ben sadece gfsnin akşam çıktısını yorumladım.Şahsi bir tahminde bulunmadım yani anlayacağınWink
  Beğenenler:
  • snowserkan, snowsnow2021

Sevgili dostlar bu kadar süredir sizlere bir şeyler anlatmak için uğraşıyoruz, ancak görüyoruz ki halen neyin nerede paylaşılması gerektiğini bilmeyen üyelerimiz var,

Bunları söylememizde ki amaç konuların ve konu içi yorumların dağılmaması,

Ama durum şudur ki biz söylememize rağmen ben paylaşırım arkadaş kimse karışamaz tarzında devam eden üyelerimiz var,

Bakın bunu yapmayın bu forum da bir kural var ve bunlara bizler uyuyorsak sizlerde uymak zorundasınız, he uymak istemeyen olursa baştan söylesin burada kimseye ayrıcalık yok,

Bu bahsettiğim konu, bunu yapan üyelere son uyarımdır.
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır

Bu heyecanı paylaşabileceğim tek yer burasıSmile o nedenle boşa yer kaplıyorsa bu yorum affınıza sığınırım, yıllarca beklenen efsane bu sene gelecek galiba.. bu yorumları okuyup, bu heyecanla nasıl uyuruz belli değil artıkSmile Allah’ın izniyle gelse de gelmese de buranın sinerjisi yeter.. iyi ki varsınız

(Son Düzenleme: 02-01-2021, 08:28 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Eur blokaj görünmeye başlamış.

Atlantik ve Batı Rusya arasındaki engellemelerde, Güneyde önemli pozitif yağış anomalileri oluştu. Engelleme sonucu oluşan negatif anomali bölgelerinde  (% 75'e kadar artış)

Avrupa'da ise; Bu anomalilerin dipolü, güçlü zonal akış bölümleri sırasında gözlenen koşullara kıyasla tersine çevrilir.

Bloklama sistemlerinin kuzeyindeki ve güneyindeki fırtına raylarının bölünmesi neredeyse tamamen siklonik bir azalmaya yol açar

Blokaj bölümlerinde meydana gelen zonal ters rüzgar akışlarıdan, günlerin kataloğu da hesaplanır.

Bölgesel akış koşulları aynı üç sektörde meydana gelir. (ATL, EUR ve RUS). Burada ki blokajlar  batıdaki güçlü akışları temsil ediyorlar ve
bu nedenle büyük ölçekli bir atmosferik düzeni oluşturuyorlar.

resim

resim

resim

Loo Serkoo yaww nerde bu gutup ayusu goremeyom ben yoow zabbah zabbah moralim neyim bozuhtur. Aççıgloma yopsana yoow hasta etmee adamıı yooow. Messıcıma answırr etmemişsen loo cevoop versene yooohuu

@snowserkan bey sayenizde gune haftaya guzel basladik demekki gelecek olan soguklar uzun sure kalici olacak bu da guzel haber
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Snowsedat, snowsnow2021

Serkan Bey yani sistem Avrupa ya gitmeyecek ve üzerimize çöreklenip uzun süre üzerimizde kalacak mı demek istiyorsunuz acaba.

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 32 Ziyaretçi