Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Haydi ecmwf patlat şu benim gizli sistemi orda bir yerde duruyorsun biliyorum

Gfs paralelde işler yolunda banana
resim

(01-30-2021, 09:23 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs paralelde işler yolunda banana
resim

Bu tahmin gercekleşse ne olur istanbul bi 10cm sahiller görürmü?

Serkan abi ve emin abi bu sistemde Rizede kâr görme ihtimalimiz varmıdır teşekkür ederim şimdiden.

(01-30-2021, 09:38 PM)KarAdam53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi ve emin abi bu sistemde Rizede kâr görme ihtimalimiz varmıdır teşekkür ederim şimdiden.

Sorunuzun cevabı için önümüzdeki haftayı beklemelisiniz...
  Beğenenler:
  • KarAdam53

(Son Düzenleme: 01-30-2021, 10:16 PM, Düzenleyen: AZOR.)

@Trhero şuan bir şey söylemek için çok erken  o tarihte  1 metrede olur yada Belgrad ormanında hamakta.
  Beğenenler:
  • SinemSahin, Snowsedat, Trhero, volkan34tr

Merhaba arkadaşlar bugün akşam 30 çalıştırmaya ait kar haritasını, gfs gem ve icon diyagramlarını ve diğer bütün modelleri tek tek inceledim. Kar haritalarının yarıya yakını az ya da çok 16 gün için kar örtüsü vermiş. Gem diyagramında da -10 ile -15 bandında çalıştırmalar söz konusu. Bu veriler de gösteriyor ki Şubat 15 e kadar öyle ya da böyle yüksek ihtimal kar göreceğiz İstanbul olarak. Bu arada İcon modelini belki çoğumuz pek dikkate almasak da bu sene özellikle İcon modeli son derece tutarlı bir çizgide devam ediyor. Özellikle 2 m sıcaklıklarda gayet başarılı geldi bana. Gem bazen beklentilerin üzerine çıkarken bazen de hayal kırıklığı oluyor. Ecmwf de eski performansını sergileyemiyor biraz gfs ye benzemeye başladı gibi. Her neyse en azından diyagramlara baktıkça sistem umudum devam ediyor onda bir sıkıntı yok şu an için umarım bozmaz. Gfs % 80 önümüzdeki 4 çalıştırmanın birinde bizleri yeniden heyecanlandıracaktır dün gece olduğu gibi. Ancak hayallerimizi de yıkacaktır ama sonunda böyle büyük sistemleri istediği kadar yok etsin eninde sonunda o sistem Allah'ın izniyle gelecektir. Ama öyle ama böyle. Gfs istediği kadar çamura yatsın.

Elimizde kalan son yağışlar sonrası yalancı bahar 
Pazartesi gece başlayıp salı ve Çarşamba günü devam edecek
https://images.meteociel.fr/im/9965/anim_stj4.gif
  Beğenenler:
  • adakar, Ali_Nalbant, Burak1980, Snowsedat

Bugun yagis beklenmiyor acik bir hava var sicaklik 15 derece
  Beğenenler:
  • Snowsedat

ECM guncelleniyor düne göre daha batılı biraz daha batilasa bence kimsenin beklemediği bir sistem var 8-9 Şubat o aralarda bir şeyler olabilir
  Beğenenler:
  • AZOR

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 57 Ziyaretçi