| |
(01-28-2021, 09:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey bir yaş daha yaşlandın size yaramadı......bir türlü sokamyorsun sistemi ülkeye bak ben buyur ettim bileErdoğancım sen istavriti sokmuşsun, az bir zaman sonra ben ayıbalığını sokacağım ülkemize..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Canberk, Captmehmet, hacimurat, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, volkan34tr
Değerli dostlar isimlendirme, temenni etme, dileme, umma, hayalini kurma, murad etme vs vs mesajlarımızı sohbet konusunda yapabilir misiniz lütfen?
Önemli bir paylaşım, bilgilendirme geliyor ve çok kısa bir sürede arka sayfalarda kalıyor. Arkada kalmasına sebep olan yazıların bir çoğu sohbet/muhabbet içerikli olduğundan ben dahil birçok insan rahatsızlık, hoşnutsuzluk yaşıyor. Lütfen rica ediyorum sohbet kısmında bu tarz mesajlara yer verelim. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederim.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Ahmet, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Emre10, Erol Bıldırcın, Ertan1967, Ftherdem, hakancitak, idieforyou41, Kartepemetin, KMA76, Mustafa Torun 0834, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, Snowtime, succinct, ThunderSnow, volkan34tr
Emin bey ayı lar bal kova nına Bi dadanırsa vallahi gitmek bilmez omor luk gelirse Karadeniz kar olur yağar Girit te 995 lik siklon oluşur kar kış tipi bora Türkiye min üzerinden en az 10 gün gitmez İstanbul bul ve Karadeniz DEK manyağı olur yüce yaradan herşeye kadirdir hayırlı cumalar herkese
Soner kardeşimin uyarısına ek olarak bende bir konuya değinmek istiyorum.
Lütfen sık aralıklarla bulunduğunuz konumun sıcaklık derecesi, dew point,bağıl nem, bulut, rüzgar vs durumunu yazıp durmayalım . İnanın fazlasıyla usandırıyor ve hiçkimse bulunduğunuz semtin hava durumunu merak etmiyor. Bunu günde 45 defa afişe etmenize ve forumun trafiğini arttırmanıza gerek yok. Günde en fazla yorumu yazana ödül vermek gibi bir planlamamız olmadığını belirtir herkese iyi akşamlar dileriz. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• 3uZgibi, Advocate, AZOR, Bir Dost, Burak1980, caner, Captmehmet, Dervis, Emre10, Erol Bıldırcın, Ftherdem, idieforyou41, kardelisi, Mustafa Torun 0834, scream, SNOWSALİH, Snowsedat, snowsnow2021, succinct, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Canberk, caner, Captmehmet, dogan54, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, kardelisi, Poyraz, REALSHADOW, scream, sevimlican1903, SnowLove34, SNOWSALİH, Snowsedat, Tokatbey, volkan34tr
ddiyagramda sıkıntımı var acaba subat 5ine kadar gorebiliyorum sadece
https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens...e=Istanbul
Sabah Gfs'in kafası karışmış.. Doğulamış iyice bu modeller daha çok değişir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Poyrazkarayel, 54 Ziyaretçi |