| |
(01-24-2021, 01:34 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En basinda da soyledim bu sistem Trakya sistemi.Tüm Trakya kar alacak ama ozellikle Kesan-Malkara civari cok sansli.Istanbul konusunda da hala ayni seyi savunuyorum Avrupa yakasi şanslı ancak saf kar batiya gittikce artacak.Yani Silivri-Çatalca sansli.Avrupa yakasinin ic kesimleri Arnavutköy Basaksehir civarlarinda saf kar daha cok gorulebilir.Avrupa yakasinin tamaminda cok guclu yagis ve Kky agirlikli olur gibi duruyor.Doguya dogru gittikce sicaklik maalesef artiyor.Gebze tarafi guzel yagmur alir. 24 ünde yazdıklarım burda.Tek merak ettiğim Gebze yi tutturduk mu Diğerleri aynen gerçekleşti.@snow41ne durumdasınız.Şuan ki kütleler nasıl yağış bırakıyor?Kky mi kar mı?
Oh be sonsuz şükürler olsun Rabbime nihayet 8 9 şubattan itibaren modelin 300 lü saatlerinde 1907 1929 u gördüm. Serkan dostum ile aramızda birkaç gün ileri geri oynama varsa da bu hiç önemli değil önemli olan bahsetmiş olduğum tarihlerdeki değişiimi gfs nin ilk kez görmesi kaç gündür o tarihlerde Afrika atağı gösteriyordu şimdii Sibirya ayısı. Hadi hayırlısı.
Arkadaşlar, Şubat ilkhaftasından itibaren kuvvetli soğuklar nihayet GFS modellerinde görünmeye başlamıştır..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Akın, Captmehmet, Eray, karakış, OZCAN, sevimlican1903, snow41, Snowreis1360, Snowsedat,
Emin bey gunaydin gune yine guzel haber ve paylasimlarla baslamissiniz morluklari ustumuze indirmissiniz 10 - 12 gun daha bekleyelim
Bu arada gebzede arac ustleri ve catilarda ince bir ortu olusmus zayif sekilde yagis devam ediyor beklentim cikmis oldu 1 - 3 cm arasi demistim
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Ekrem14, KardanadamEmin, OZCAN, scream, Snowsedat, succinct, themuslim, Xooner
Güzel olan sadece ana çalıştırma değil peşine bir sürü çalıştırmayı da peşine takıp uçurumdan atlayan koyun sürüsü gibi diyagramların aşağıya düşüşe geçmesidir. Ana çalıştırmadan daha aşağı inen senaryo bile var. 7 8 Şubattan sonrası hadi hayırlısı.
Bu sistemde de Bursa olarak örtü oluşturduk.2 sistemde fena değildi.Şimdi şubat efsanesini yaşama zamanı.
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmetcengiz, Bir Dost, Captmehmet, Eray, Ftherdem, KardanadamEmin, snow41, Snowsedat, Xooner
Herkese merhaba,
Konudan bağımsız paylaştığınız karikatür, resim tarzı şeylere dikkat edin arkadaşlar. Çok fazla telif hakkı davası açılıyor. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, Poyrazkarayel, 58 Ziyaretçi |

Diğerleri aynen gerçekleşti.@