Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sicaklik dustukce gebzede yagmur kky dönuyor

Bahçelievler’de öğlene doğru yağış KKY şeklindeydi şimdi yağmura döndü. Hava soğumaya devam ediyor. Sıcaklık 2,2 derece dewpoint 1,1

resim

Mgm kky ve kar yagisini yarin avrupa yakasindan cekmis anadolu yakasi ve gebzeye vermis
tamda dedigim gibi bu gece ve yarin anadolu yakasi ve gebze sansli yerler

(01-27-2021, 02:03 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuan gümüşyaka merkeze kadar çok güzel kar yağışı var. 15 km ileride silivride bazı bölgelerde hafif kar yağışı var. Bu sefer  @zerensefa nın arka bahçesi çok şanslı. Smile İlerleyen saatlerde yağış kesilmeden faydalanır inşaallah

Şuan hiçbisey yok beklemedeyiz Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Bir Dost, Ftherdem

Evet kar animasyonumuzu istiyoruz diyenler Smile
  Beğenenler:
  • Captmehmet, SinemSahin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-27-2021, 02:33 PM, Düzenleyen: snow41.)

Gebzede yagmur sabahtan beri devam ediyor son yarim saatte biraz hiz kessede devam ediyor

Gebzede sicaklik 1.3
dewpoint 0.6
ruzgar karayel
artik yavas yavas kar yagisina dogru gidiyoruz
  Beğenenler:
  • byarslan

Allah'ım İstanbul'u geçtim de şu Gebze'ye acilen bol kar yağışı ver de snow41 beyefendi Kar yağışını seyrederken mesajlara biraz ara versin. Amin :]

(01-27-2021, 02:39 PM)snow1453 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah'ım İstanbul'u geçtim de şu Gebze'ye acilen bol kar yağışı ver de snow41 beyefendi Kar yağışını seyrederken mesajlara biraz ara versin. Amin :]

Gebzeliler olarak ne kadar özlediğimizi bir bilsen 6 ocak efsanesin de en şanssız bölgeydik uzun zamandır hasretiz KAR'a geçen sistemde bile 3 cm yi geçemedik inşallah her yere yağar KARdeşim Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • SinemSahin, snow1453

(Son Düzenleme: 01-27-2021, 02:51 PM, Düzenleyen: snow41.)

VEEE MGM TAHMINIMI DESTEKLEDI ISTE BUYRUN

Bugun GEBZEDE saat 18.00 - 24.00 arasi KKY 24.00 ten yarin persembe gunu saat 18.00 e kadar GEBZEYE KAR VERMIS
Tamda beklentim buydu

https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
  Beğenenler:
  • Burak1980, SinemSahin

saat 12.00 civari maltepeden Sancaktepe ye gelirken Başıbüyük civari saf kar yagisi vardi.otobana baglanarak catalca yonune geldim.sicaklik ortalama 2/3 derece oldu ve sulu kar seklinde yagis vardi.silivri sapagina gelsigimde sicaklik 1 derecelerde seyrederken yagis kar sekline dondu.Kinali sapagindan Corlu yoluna dondugumde kar iyice kendini hissettirdi su an Çorlu'ya geldim yagis guzel kar birikimleri mevcut ve sicaklik 1 derece.darisi İstanbul'un başına.
Viya boyle

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi