| |
Kısmetsizliğin böylesi diyeceğim ama Maltepe hep böyle, herzaman en son buraya uğrar KAR olayı..Şu an dükkanın önünde şakır şakır yağmur seyrediyorum...
Bu kadar tahmin yap ondan sonra otur yağmur seyret, neyse bunada şükür..Barajlar dolsunda...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Ekrem14, hakancitak, idieforyou41, kral, Ryan34, snow41, Snowsedat, snowserkan, themuslim
Saat 13.00 - 14.00 gibi yağış tüm İstanbul'da Kara döner.
Yağışın şiddetine göre örtü gören alanlarda olur. Önemli olan yağış...soğuk-yağış çakışmasıdır.
Beğenenler:
• angelusoO, Ekrem14, Fevzi, hakancitak, idieforyou41, KardanadamEmin, kral, kuzey1352, Mturi, scream, snow41, Snowsedat, themuslim
(01-27-2021, 10:02 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kısmetsizliğin böylesi diyeceğim ama Maltepe hep böyle, herzaman en son buraya uğrar KAR olayı..Şu an dükkanın önünde şakır şakır yağmur seyrediyorum... Emin dostum öğle saatlerinde anca...
Radardan da cok belli.Suan tahminlere gore sari kutlelerin Trakya uzerinde olmasi gerekiyordu.Son dk.surprizi oldu sanirim.Soguk da erken girdi veee Beylikduzu golllll
Suan da kky olsa da cok buyuk taneler halinde
(01-27-2021, 10:03 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-27-2021, 10:02 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kısmetsizliğin böylesi diyeceğim ama Maltepe hep böyle, herzaman en son buraya uğrar KAR olayı..Şu an dükkanın önünde şakır şakır yağmur seyrediyorum... Biliyorumda bunu beklemek çok zor geliyor, Serkancım...
Şu yağış akşam gece saatlerine denk gelse müthiş olurdu
Ama hiç yoktan barajlara faydası olur ciddi yağış oldu beklenenin çok çok üzeri
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 11 Ziyaretçi |

Suan da kky olsa da cok buyuk taneler halinde