Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

27-28-29 sistemimiz sürprizlere açık...Birde UKMO penceresinden bakalım demi? Big Grin eye Smile thumbsup 
resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, kral, Snowsedat, volkan34tr

Birazda aybaşı sistemine bakalım günler öncesinden görülüp kaybolan Sinoptik yaşayacağımız Sistem gibi ucundan acık sistemine dönebilir 
resimresim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, volkan34tr

27-28-29 Ocak sistemine birde GEM penceresinden bakınız, nasıl? sürprizlere açık değilmi? Big Grin thumbsup 
resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey mgm gebzeye yarin 21.00 den sonra ve persembeye kar vermis bu guzel oldu
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek Sad
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Saka

(01-26-2021, 02:30 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek Sad

Bu görüşlerimizin değerlendirmelerini yapmak için Cumayı beklememiz gerekecek, Cuma akşamı sistem biterken nerelerin neler görmüş olacağını hepbirlikde analizi yapılır...Şuan Trakya sistemi gibi görünüyorsada bence İstanbul'da buradan nemalanacak... eye Big Grin thumbsup
  Beğenenler:
  • kral, Snowsedat, themuslim

(Son Düzenleme: 01-26-2021, 02:42 PM, Düzenleyen: snow41.)

Zaten soguma yetersiz kisa sureli olmasaydi haftasonuda dahil kar gorurduk sonucta bu yagislara ulke olarak ihtiyacimiz var yagmurada kabuluz nasil olsa ayin 15 inde guzel sistem varmis bu 15 subatin fragmani olacak

Ben sahsen gebze olarak catilarda araba ustleri cimenlerde bir kar ortusu goruruz diyorum 1 - 3 cm arasi
yollar tutmayabilir

@KardanadamEmin bey 1 cm de yagsa tebrikler sonucta yagmis olacak
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin, Snowsedat, volkan34tr

Zaman zaman yağmur zaman zaman kar yağışına dönen şekilde bir sistem geçecek İstanbul'dan.
Örtü alacak alanlar da olacak. İstanbul'un yüksekleri 80-100 m üzeri alanlarda yağış anında 3-5 cm örtü oluşabilecek.

Benim rakım 122 metre. Örtü bekliyorum. Çekmeköy deyim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 01-26-2021, 02:57 PM, Düzenleyen: snow41.)

@snowserkan bey bende gebze icin 1 - 3 cm bekliyorum demistim oyle birsey olur heralde persembe gunune mgm gebzeye saf kar vermis orta kuvvette
Gebze merkez 138 metre rakim gosb civari 190 metre

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 43 Ziyaretçi