| |
Gfs güncellemesi 132. Saatte azor un bir miktar yükseldiği görülüyor ins böyle olur eninde sonunda bir sistem indirir bize
İstanbul, Şubat-Mart aylarını boş geçmez. Efsaneler bu aylarda olmuştur.
İstanbul'da yağmur başladı.
Gfs önümüzdeki hafta Balkanlara tekrar kar veriyor yanlız ben sevdim güncellemeyi bize takip etmeye değer bir şeyler veriyor
Kutup soğuğunda bölünme var buda iyi ancak tam bölünme olduğu anlarda azor yigiliyor Eğer bir miktar daha yükselebilir ise bize sistem getirecek sabah ECM bunun sinyallerini vermişti gfs görüyorum ve artırıyorum dedi
Herkese merhaba ;
27 -28 Ocak sisteminin Batı trakya haricinde başka hiçbir bölgeyi kar yağışı bakımından tatmin edeceğini düşünmüyorum. Memleketim için örtü bile oluşturacağını düşünmüyorum zira 850Hpa da ki -7 ve -8 lere gelen soğumalarda ki yağış miktarı doğu marmara için yok denecek kadar az malesef. Bu sistemin şanslı olan bölgesi batı trakya olacaktır. ![]()
https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
Mgm yarin 21.00 den sonra gebzeye kar vermis Persembeyede kky veriyordu bugun kar yapmis gebze persembe gunu karli carsamba geceside karli
(01-26-2021, 01:13 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-26-2021, 01:07 PM)Galatasaray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul, Şubat-Mart aylarını boş geçmez. Efsaneler bu aylarda olmuştur. Sefa bey abimizin arka bahçesi kar tutmazsa o sistem hiçbir zaman efsane olamaz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, hacimuratt, 39 Ziyaretçi |

İstanbul için konuşuyoruz.