Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Snowtime Kardanadam Emin Doğumgünü

1Kardanadam 

Emin Abi doğum günün kutlu olsun.Allah sağlıkla,sevgiyle karşılayacağın günler nasip etsin sana...
Bol kar yağışlı,kocaman kardanadamlar yapacağımız günler görelim birlikte.Nice senelere...
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, Galatasaray, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

@KardanadamEmin bey dogumgununuz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte saglikli ve mutlu nice senelere
  Beğenenler:
  • adakar, Galatasaray, KardanadamEmin, Snowsedat

(01-26-2021, 10:01 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.youtube.com/watch?v=mDkDh1Jaqzo

Ne söyliyeceğimi inanki bilemiyorum, o kadar duygulandımki... thumbsup thumbsup thumbsup  Seninde şanına yakışan bir kutlama olmuş, ayrıca sana bu çok güzel ve manidar jestin için ne kadar teşekkür etsem azdır.. thumbsup thumbsup thumbsup Sağol, varol çok DEĞERLİ DOSTUM, SERKAN...Burda aile olmak böyle değerli birşey işte...Hayat iniş, çıkışlarla, gelgitlerle, ağlamalarla, gülmelerle, sıkıntılarla, ferahlıklarıyla, geldi, gidiyor..Şunu unutmamalıyızki, hayatta her bitiş, yenibir başlangıçtır..Umutlarla, heyecanlarla, neşeyle, keyifle,bir muammadır, bir türlü çözemediğimiz şu çizgilerimiz..Yılların bugüne değin nasıl geçtiğini, inanın hiç anlamadım, bugece saat 24 ten itibaren 58 yaşıma gireceğim, kısmet olursa..Bu aile öyle bir aileki, vefa, sevgi, saygı, dostluğun pekiştiği, arkadaşlıkların, KARdeşliğe dönüştüğü, nadide bir ortamımız oldu..Buradan başta SNOWSERKAN olmak üzere tüm SNOWSERKAN ailesine hizmet eden değerli yönetim kadrosuna, tahminci arkadaşlara ve diğer tüm üye arkadaşlara ve ailemize sonsuz teşekkürlerimi bir borç addediyorum...Hepinize EN DERİNDEN SEVGİ ve SAYGILARIMLA.. Bye Bye thumbsup thumbsup thumbsup  Doğum günüme göstermiş olduğun ilgi ve samimi alakan için birkez daha, çok teşekkürler ÇOK DEĞERLİ DOSTUM SERKAN... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, Galatasaray, snow41, Snowsedat, snowserkan, Snowtime

(01-26-2021, 09:54 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Abi doğum günün kutlu olsun.Allah sağlıkla,sevgiyle karşılayacağın günler nasip etsin sana...
Bol kar yağışlı,kocaman kardanadamlar yapacağımız günler görelim birlikte.Nice senelere...

Çok teşekkürler Burak KARdeşim, güzel dileklerin ve düşüncelerin için sonsuz tşkler KARdeşim... thumbsup
  Beğenenler:
  • Galatasaray, Snowsedat, Snowtime

(01-26-2021, 10:09 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey dogumgununuz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte saglikli ve mutlu nice senelere

Ahmet KARdeşim, güzel dileklerin için çok teşekkürler, sağol, varol....Sevgi ve saygılarımla... thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • Galatasaray, snow41, Snowsedat

Mutlu yıllar dilerim, Emin Baba.

Mutlu yıllar Emin bey sıkıntılarınız bittiği huzurlu karlı bir yaş dilerim.
  Beğenenler:
  • Galatasaray, KardanadamEmin, Snowsedat

Emin Bey; sağlıklı, mutlu ve bol karlı yaşlarınız olsun....
  Beğenenler:
  • Galatasaray, KardanadamEmin, Snowsedat

(01-26-2021, 11:07 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mutlu yıllar Emin bey sıkıntılarınız bittiği huzurlu karlı bir yaş dilerim.

Çok teşekkürler, Ersel KARdeşim, değerli düşünce ve dileklerin için... Sağol, varol, sevgi ve saygılarımla... thumbsup
  Beğenenler:
  • Galatasaray, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi