| |
1929'a atıfta bulunuyorum.
1929'cular burda mı?
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, bokers36, Burak1980, Captmehmet, duman, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, Erol Bıldırcın, Evren, hacimurat, kardelisi, kral, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Ömeraydın, Özgür, sahinok, snow41, snowerhan, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime, taboo, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bokers36, Burak1980, Captmehmet, duman, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, Evren, hakancitak, kral, mehmet karsever, Mturi, Ömeraydın, Özgür, sahinok, snow41, snowerhan, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner, Yavuz sultan selim
Allah in izniyle 1929 1985 1987 2004 ve 2017 karışımı güzel bir sistem beklentimiz var.
Mekan göster bize hazır daima hazır
İnşallah Serkan bey
Gfs nin avrupaya verdiği şubat 6 gibi muazzam soğuklar hakkındaki görüşleriniz nedir Serkan bey
Serkanın restini gördüm hodri meydan diyorum ortalık şenlensin bakalım. 7 8 şubattan itibaren bize yönelik bir salınım ihtimali her geçen gün artmakta. 14 15 şubat öncesi bu salınım giderek güçlenebilir inşallah diyelim maşallah diyelim nazar değmesin. Ben ve Emin dostum bu salınıma odaklandık. Kılıçlar çekilsin cenk başlasın. Serkanım karabiberim bak büyük konuşma Şubatın başı değil ki 7 8 şubat başı dediğin 1 2 3 4 5 olsun hadi. Biz de o tarihlerde ciddi birşey olacağını düşünmüyoruz zaten. Sen bizden bir hafta sonra bekliyorsun biz ise önce ben o kadar hipermetrop değilim. Önce önümüzdeki sistemleri yiyek sonra ötesine bakarız dostum.
Beğenenler:
• Akın, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, kardelisi, kral, sahinok, SinemSahin, snow41, themuslim, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Akın, BATU1963, bokers36, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, kardelisi, Kartat, kral, mehmet karsever, Nil.Trabzon, Özgür, Poyraz, sahinok, SinemSahin, snowerhan, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 45 Ziyaretçi |