| |
(01-24-2021, 10:23 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul Karla karışık yağmur ve Zaman zaman Kar yağışını da görecek. Merhaba, sizin her zaman dediğini bir söz ATMOSFER in sürprizlere açık olması. Acaba atmosfer bu sistemde küçük de olsa bir sürpriz yapma olasılığı var mıdır? Teşekkürler.
Zemin sıcaklığı yani toprak üstü sıcaklığı; Doğusunun bazı kesimleri bu değeri sınırda tutuyor.
Ancak İstanbul genelinde bu değer oldukça yüksek ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emre10, hakancitak, kral, Mturi, Mustafa Torun 0834, Poyraz, snow41, snowerhan, Snowsedat, volkan34tr
(01-24-2021, 10:38 AM)angeluso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, sizin her zaman dediğini bir söz ATMOSFER in sürprizlere açık olması. Acaba atmosfer bu sistemde küçük de olsa bir sürpriz yapma olasılığı var mıdır? Teşekkürler. Merhaba, Sürprizler ihtimallere göre şekilleniyorlar. Negatif anomalide yüksek sürpriz beklentisi varken pozitif yada nötr yakınlarındaki bir anomalide daha az sürpriz beklentisi içinde olmak en doğrusu. Sürprizlerin büyüklüğü, küçüklüğü veya muhteviyatı sürprizi yapacak şeyin potansiyeli ile doğru orantılı olmalıdır.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Emre10, idieforyou41, kral, Mturi, Mustafa Torun 0834, Poyraz, snow41, snowerhan, Snowsedat,
Serkan bey şunumu demek istiyorsunuz gelecek olan sistemde yani 26-27si,kar beklentiniz olmasım 200 metre üstü yerleşim yerlerinde yağabilir doğrumu anladım acaba teşekkürler
Arkadaşlar bakın İstanbul'da Kar yağışı görülecek fakat yağan bu kar "Kar örtüsü" anlamında maalesef olumsuz duruyor.
Yani yerlerde 3-5-10 cm kar görmemiz zor. Evet belki çok kuvvetlide yağacak ancak kar örtüsü zor duruyor. Edirne, Kırklareli Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Bilecik bu illerimizde KAR Örtüsüde olacak. Ancak siklonun duruşu yönüne göre miktarlar değişir. Örnek; Edirne'nin kuzeyinde 3 cm varken güneyinde 20 cm var gibi. Bunu sistem anında radar ve uydudan takip edeceksiniz.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, idieforyou41, kral, Matikler, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Özgür, Poyraz, snow41, Snowsedat,
(01-24-2021, 10:50 AM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Edirne merkezi bu sistemde kar görür mü? Trakya görür yukarıda kar haritasi attım orda kendi konumunuzu bakın üç aşağı beş yukarı bir fikir verir Silivri'den öte kar yağışı olur ![]() Kaç gündür yağış olmamasına rağmen hergun gıdım gıdım bir yükseliş var işte kar yağışının etkisi bu önümüzdeki hafta da nispeten yağışlı %40 Lara ulasabilirsek iyi olur
(01-23-2021, 07:17 PM)cancosta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 1-3 Şubat sistem olacağını belirtmişti bir gelişme var mı? Yoksa son gelecek sistem yüzünden ilerisi tarihine mi ötelendi? @snowserkan Serkan bey dün soru sormuştum sanırım dün atlamış olabilirsiniz Şubat sistemi hakkında merak ediyoruz.. @snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 42 Ziyaretçi |