| |
Emin bey ozaman bu 28 - 29 ocak sistemi subatin 2 si 3 ü gibi gelecek olan asil sistemle birlesecekmi yoksa subat 2 deki sistem otelenecekmi
Insallah 1 - 2 gunluk sistemden asil sistem olumsuz etkilenmez bu gelecek asil sistemin fragmani olur
Gectiğimiz sisteme fragman demiştik sanırım gercektende öyle olcak film vizyona girecek şubatta akıyo sistemler
Yurdumuz Salı akşamından itibaren yeniden SOĞUK HAVA DALGASI nın etkisine giriyor..Yarın güneyli hava akımları ve kuvvetli lodosun etkisinde kalacağız..Hava sıcaklıkları bugüne nazaran bir miktar daha artacak..Ardından Salı akşam saatlerinden itibaren karayele dönecek rüzgârın etkisiyle hava sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak ve yaklaşık 10 gündür bahsettiğimiz, beklediğimiz sistemin etkisine gireceğiz..Trakya'dan giriş yapacak sistem zamanla yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak..Yağışlar önceleri yağmur ve zamanla Trakya'dan başlamak üzere KKY ( KARlakarışık yağmur) yükseklerde KAR ve ilerleyen saatlerde tüm Marmara'ya KAR şeklinde görülecektir..Kimse kaç cm olur tahminimi sormasın, ben cm tahmini yapmıyorum..( metre tahminiden aşağısı kurtarmıyor..
) KAR yağışlari ayın 30 una değin sürebilir..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
@KardanadamEmin Emin bey sali gunu 18 derecelik sicaklikta carsamba gunu birden 4 derecelere dusecek bunuda az onceki ayrintiili mesajina ek soyluyorum
Pazartesi gunku lodos firtinasina dikkat cok kuvvetli lodos bekleniyor 90 km ye cikabilecek firtina cati ucmasi direk agac devrilmeleri reklam panolarini devirebilir Denizdede dev dalgalara neden olabilir bircok vapur gemi seferi iptal olabilir Ayrica soba ve gaz zehirlenmelerine dikkat
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
Peki emin bey şubat ilk hafta bahsedilen daha kuvvetli soğuklardan ne haber? İlk hafta ılık ancak yağışlı olacağı söyleniyor. İkinci hafta olabilir bi şeyler deniyor? Sizin bu yönde analiziniz var mı?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, kral, 37 Ziyaretçi |