Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bugün Bulgaristanda metrolojisi hava raporlarında 17 şubata kadar soğuk havaların hüküm süreceğini söylemiş bunun bize yansıması olacaktır özellikle Trakya ve İstanbul'a

Gfs akşam güncellemesi
Marmaraya şidetli yağış verdi soğumayı yakalarsak kar sağanağı göreceğiz
resim

(01-22-2021, 07:04 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belki bana kızacaksınız bilmiyorum özellikle Kardanadam emin bey her seferinde öyle bir allayıp pulluyorsunuzki hevesimiz kursağımızda kalıyor bu sistemde yine uçurmuşsunuz anladığım kadarıyla diğer sistemde eşe dosta rezil olduk Tam olmadan olgunlaşmadan yüksek beklentiler vermeyin vallahi hayal kırıklığı oluyor

Sen neden eşe dosta rezil ettin kendini ,bence onu sorgula Bu forum gidin eşinize dostunuza 2 metre kar yağacak gidin söyleyin diye kağıt mı imzalatıyir size.??Biz burada senenin 3 ayı heyecan yaşıyoruz ,mutlu oluyoruz,kar yağma olasılığını heyecanlanarak takip ediyoruz ve mutlu oluyoruz.Gerçekten neden kendinizi eşe dosta rezil ettiniz anlayamadım.Taahhüt mü edildi size??Model neyi gösterdiyse o yorumlandı.Heee siz zaten Emin Beyden daha iyi biliyorsanız kendinizi rezil etmezsiniz.

Yalnız verdiği yağışlar afet düzeyinde Allah korusun afetsiz yağsın kimsenin kılına zarar gelmesin barajlarımız dolsun inşallah çünkü bir damla suya muhtacız...
  Beğenenler:
  • Emre10, Erol Bıldırcın

Gem modeli bizim için çalışıyor 
resimresim

resim

Gfs 192 saate kadar toplam kar haritasi
  Beğenenler:
  • Fevzi

(01-22-2021, 08:09 PM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Gfs 192 saate kadar toplam kar haritasi

Bu goruntuye gore Gebzede kar yok demektir
Ama halen degisim olabilir

ECM 120 saat kar haritasi 
resim

(Son Düzenleme: 01-22-2021, 09:42 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Ecmf akşam güncellemesi
Ecm istikrarını sürdürüyor vurup geçicem diyor
resimresimresim
resim

ECMWF derki, ayın 27 si akşam saatlerine doğru sistemi sokuyorum, 28 inde devam eder, 29 unda  hafif bir toparlanma..Her halukârda Trakya için süper bir sistem gibi dursada İstanbul'da pastadan payını alacağını düşünüyorum.. thumbsup Balkanların ülkemize yakın olan bölümü yıkılır bu sistemde... thumbsup  Yağış durumları heran olumlu veya olumsuz değişimler gösterir..
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, 40 Ziyaretçi