Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-21-2021, 08:37 PM, Düzenleyen: SnowLove34.)

Ocak sonu sistemini beklemedeyiz   ates  ates ates ates

Değerli tahmincilerimiz sizlerin yorumuyla hem seviniyor, hem de umut doluyoruz ;

@snowserkan
@KardanadamEmin
@AZOR
@Xooner
@TARANTULA

Sayın yöneticiler , dikkatimi çeken bir konu daha var ;

Pek yorum yazmıyorum, Daha çok yazılanları okuyorum evet ,

Ama neredeyse 3 seneye yakındır üyeyim, neden benim nickname'mimin altına "Yeni Üye" Yazıyor ?
  Beğenenler:
  • snowsnow2021

O Sistem şu anda modellerde olduğu gibi gelmeyecek.
Evet şu anda selektör yapıyor ve gözlerinizi kamaştırıyor.
Çok daha güçlenerek farklı bir sinoptiğe bürünecek.

Sistem 1-2 Şubat'ta..

(01-21-2021, 08:34 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak sonu sistemini beklemedeyiz   ates  ates ates ates

Değerli tahmincilerimiz sizlerin yorumuyla hem seviniyor, hem de umut doluyoruz ;

@snowserkan
@KardanadamEmin
@AZOR
@Xooner
@TARANTULA

Ama neredeyse 3 seneye yakındır üyeyim, neden benim nickname'mimin altına "Yeni Üye" Yazıyor ?
Onu ayarlardan değiştirebiliyorsun profil ayarlarına gir ordan bişeyler yapıyorsun oluyor

Arifim ben bu sistemin akabinde 3 4 şubatta başlayın en az 5 7 gün sürecek bir sistem görüyorum sanki artı yukardaki tahminime ne dersin

(01-21-2021, 08:48 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arifim ben bu sistemin akabinde  3 4 şubatta başlayın en az 5 7 gün sürecek bir sistem görüyorum sanki artı yukardaki tahminime ne dersin
5-6 gün wow!!!  Ski
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-21-2021, 08:57 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-21-2021, 08:48 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arifim ben bu sistemin akabinde  3 4 şubatta başlayın en az 5 7 gün sürecek bir sistem görüyorum sanki artı yukardaki tahminime ne dersin

Öyle olacak zaten.
Kuvvetli bir engelleme göreceğiz ne var ne yok bizim üzerimize kilitleyecek .

(01-21-2021, 08:00 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abicim çıksa ve deseki şubatta istanbul pert.Şöyle bir gevşesek stres atsak ne güzel olurdu.Bakın arkadaşlar zonguldak ve bartın gibi şehirlerimiz istanbula en fazla 350 -400 km mesafedeler.Serkan abi istanbul pert dediğinde atmosfer kazık atmasaydı,belki de biz alacaktık o metrelik kar yağışını ki gelmesi işten değildi.25 gün önceden 300 km yanılmak bile profesyonellikte çığır açar benim için.Haydi sinerji.Bu sene beyaza doyalım.

Ben batı karadeniz sistemi diye bas bas bağırdım.4 kere haritalı uyardım ama.Benim tahmini dikkate alan olmadı herkes İstanbula odaklandığı için gözardı edildi...Hatırladığım kadarıylada sadece Xooner bana hak vermişti...Yeni gelen sistemde de herkes köşe kapmaya çalışıyor 11 ocakta yazmıştım oda arada İstanbula kar gelecek heyecanıyla gözlerden kaçtı herhalde.Saygılar.

(01-21-2021, 08:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-21-2021, 08:48 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arifim ben bu sistemin akabinde  3 4 şubatta başlayın en az 5 7 gün sürecek bir sistem görüyorum sanki artı yukardaki tahminime ne dersin

Öyle olacak zaten.
Kuvvetli bir engelleme göreceğiz ne var ne yok bizim üzerimize kilitleyecek .

Serkan Abi gelde yakma meşaleyi...
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 01-21-2021, 09:03 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gelen sistemler nerdeyse hepsi zatii batı Karadeniz e yarar orayı es geçmeden gitmez onun için en büyük ormanlar orada

(01-21-2021, 08:34 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ocak sonu sistemini beklemedeyiz   ates  ates ates ates

@snowserkan
@KardanadamEmin
@AZOR
@Xooner
@TARANTULA

Merhaba, sistem şu şekilde çalışıyor, katılımınız kadar, aldığınız beğeni, yazdığınız yorum gibi unsurlar sizi bir üst rank grubuna aktarır,

Sistem bunu otomatik olarak yapar, yani katılım yapmıyorsanız ne zaman kayıt olduğunuzun bir önemi olmuyor sistem için...
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
  Beğenenler:
  • aligungen, Burak1980, Captmehmet, Hunter, Snowsedat, Snowtime

Konuyu Okuyanlar:
efe90, KardanadamEmin, sirgalton, snowserkan, 88 Ziyaretçi