| |
(01-20-2021, 04:44 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:34 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkancım, çok DEĞERLİ DOSTUM, ben zaten aysonu ve şubat ilk haftasıyla ilgili ısrarımdan hiç vazgeçmedimki, zaten buradan daha önceki yorumlarımdada söylemiştim kanımın ısınmadığı sistemin peşine ısrarla asla düşmem diye...O sistem benim zaten devamlı takibimde. Sefacım, Serkanıda, benide sistemin gelip gelmeyeceğiyle ilgili yabana atma istersen, sistem bombardımanı başladığında KAR dan kaçacak yer bulamayabilirsin..
(01-20-2021, 04:47 PM)ykamci1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya he he kesin denize sıfır tatil köyüdür inandım(01-20-2021, 03:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kışın lodos demek aksiyon demektir. 2017 sisteminden önce ki lodos fırtınası bizim buraları yıkıp geçmişti. Evimiz ayıptır söylemesi denize sıfır tatil köyü. Sahili yıkmıştı. Sonrası ise tam bir şovdu. 50 cm kar vardı. Aynı şeyler olur mu bilmem ama umutluyum(01-20-2021, 02:48 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süre çok uzun, olur mu? İnşallah olur bu arada ben istanbulda 50cm kar falan görmedim gören varmı?
(01-20-2021, 04:52 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:47 PM)ykamci1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya he he kesin denize sıfır tatil köyüdür inandım(01-20-2021, 03:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sefacım, değerli KARdeşim, olmaması içinde bir sebeb yokki demi? Kışın en soğuk ayı Şubattır, ne olursa bu ayda olur zaten, üstelik 3 senedir ilk defa lodoslu günler geri döndü ve ardından KAR lı günlerde geri dönmedimi? Bak bugün yine lodos başladı arkası yine KAR olabilir derken umarım boş konuşmamış olurum..Çünkü önümüzde şimdilik beğenmediğimiz bir 26- 27-28 Ocak sistemi belirdi...Kışın lodos demek aksiyon demektir. 2017 sisteminden önce ki lodos fırtınası bizim buraları yıkıp geçmişti. Evimiz ayıptır söylemesi denize sıfır tatil köyü. Sahili yıkmıştı. Sonrası ise tam bir şovdu. 50 cm kar vardı. Aynı şeyler olur mu bilmem ama umutluyum Lodosun videosu elimde mevcut. Kar yağışından sonra ki resimler de aynı şekilde mevcut. Birde şu konuşma tarzı hiç hoş değil. Karşında arkadaşın yok senin.
(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu bizi Emin bey diyorki anladigim kadariyla subat basi sistem zaten cepte o hazir 14 subat ve sonrasida gorundu surprizlere acik 26 ocak sisteminide olumlu yonde kar yagisina cevirirsek tamam diyor ?? Emin bey inan emin olun siz ocak 26 dada kar getirirseniz sasirmam Serkan bey ilk siradaysa hemen arkasinda siz varsiniz elinize emeginize saglik
Profilinde il ve ilçe belirtmeyen değerli arkadaşlar lütfen gerekli bilgileri giriniz.Merak etmeyin gelip evinizden aldırmayacağız sizi
Sistem zamanı bizim buraya şu kadar kar yağdı bizim burda tufan koptu bizim yan bahçeye ufo indi tarzı yazılarınızda lokasyon belirtmenize gerek kalmaz. Sonra vay efendim ben duymadım ben görmedim olmasın.. ![]() Sağlıkla kalın. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Captmehmet, Ftherdem, KardanadamEmin, snow41, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
(01-20-2021, 04:51 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:44 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:34 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu sistem geçen sistemki gibi büyük çoğunluğu anadoluya etki etmez dimi? yoksa daha belli değilmi? Ben kara kar demem kar benim arka bahçeme yağmayınca ben burdayım yiyorsa gelsin tepeme yağsın nerde onda o yürek
SUDAN ADAM
Emin bey Emin bey çoştunuz gene sistem benim diye ay başı sistemini ilk Serkan bey söyledi galiba aynı gün bende teğit ettim hatta Şubat ortası bir sistem gördüğümde ilettim isterseniz Şubat ortası sistemi için size %25 hisse verebilirim
Bu sözcükler hep size olan sevgimden bunu biliyorsunuz. Sizin bir sözünüz vardı neydi o ![]() O SENE BU SENE
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 31 Ziyaretçi |

Ancak şimdilik önümüzde şu neyin ne olacağı henüz yerine tam oturtturamadığım 27-28 Ocak sistemi varki, sanki 1 günlük gibi görünen, belkide 2-3 gün sürebileceğini düşündüğüm ve yerlerde KAR örtüsü yapıp yapmayacağı şimdilik kesinleştiremediğim ve takibinde olduğum sisteme odaklandım.