| |
(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? Emin bey sistemleri tutup tutup getiriyorsunuz sizde olmasaniz sistem gorecegimiz yok Tuttugunuz sistemlerde kacamiyor sizden gelmeyecek sistem bile geliyor
(01-20-2021, 02:48 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? Sefacım, değerli KARdeşim, olmaması içinde bir sebeb yokki demi? Kışın en soğuk ayı Şubattır, ne olursa bu ayda olur zaten, üstelik 3 senedir ilk defa lodoslu günler geri döndü ve ardından KAR lı günlerde geri dönmedimi? Bak bugün yine lodos başladı arkası yine KAR olabilir derken umarım boş konuşmamış olurum..Çünkü önümüzde şimdilik beğenmediğimiz bir 26- 27-28 Ocak sistemi belirdi...
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Captmehmet, Kartat, snow41, Snowsedat, snowserkan, snowsnow2021, volkan34tr
(01-20-2021, 03:01 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahmet KARdeş, tşkler değerli görüşlerin için...(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir?
Emin dostum sistemlere boğdu bizi
İnşallah daha da güçlenerek gelirler.Ancak daha başka veriler var ve bize verdikleri tarih 1-3 Şubat görünüyor. Modeller ve diyagramlar Şubat'ın ilk günlerinde henüz tatminkar bir görüntü çizmiyorlar değil mi? O Zaman seyredin Şubat ayının ilk günlerinde nasıl bir sistem gelecek. Seyredin bakalım o modeller nasıl 180 derece dönüyorlar.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, angelusoO, Bir Dost, bokers36, Captmehmet, Emreitsa, Eray, Eroglu44, Evren, Ftherdem, goltar, hacimurat, idieforyou41, KardanadamEmin, Kartat, kral, Mturi, Osman_58, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowsnow2021, succinct, volkan34tr, Xooner
sıcaklıklar biraz düşüyor ama yeterli değil;
![]() CSF bakmak isteyenler; https://www.meteociel.fr/modeles/cfse_cartes.php MGM tahmin (haritalı) bakmak isteyen; https://www.mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx
(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu bizi Serkancım, çok DEĞERLİ DOSTUM, ben zaten aysonu ve şubat ilk haftasıyla ilgili ısrarımdan hiç vazgeçmedimki, zaten buradan daha önceki yorumlarımdada söylemiştim kanımın ısınmadığı sistemin peşine ısrarla asla düşmem diye...O sistem benim zaten devamlı takibimde. Ancak şimdilik önümüzde şu neyin ne olacağı henüz yerine tam oturtturamadığım 27-28 Ocak sistemi varki, sanki 1 günlük gibi görünen, belkide 2-3 gün sürebileceğini düşündüğüm ve yerlerde KAR örtüsü yapıp yapmayacağı şimdilik kesinleştiremediğim ve takibinde olduğum sisteme odaklandım.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, hacimurat, idieforyou41, Kartat, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu bizi bu sistem geçen sistemki gibi büyük çoğunluğu anadoluya etki etmez dimi? yoksa daha belli değilmi?
Tarantulam, Ahmetcim, örümceğim, nerelerdesin? hiç sesin çıkmıyor bu ara..
Bak AO ve NAO Şubatbaşına sinyal çakıyor, sende çıt yok.. NAO nötrden nerdeyse pozitife yükselmişki bu dönem için bence süper.. AO zaten nötrde ve aysonunda sabitleşmiş..Daha ne olsun? Yakında buralar bayram panayırına dönecek ve sen inzivaya çekilmiş gibisin, sende birşeyler patlatta millet tahminci görsün bea. ![]()
(01-20-2021, 04:34 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu bizi Sistemin henüz geleceği bile belli değilken Anadoluya mı Avrupaya mı etki edecek tartışmak şuan için anlamsız
SUDAN ADAM
(01-20-2021, 03:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kışın lodos demek aksiyon demektir. 2017 sisteminden önce ki lodos fırtınası bizim buraları yıkıp geçmişti. Evimiz ayıptır söylemesi denize sıfır tatil köyü. Sahili yıkmıştı. Sonrası ise tam bir şovdu. 50 cm kar vardı. Aynı şeyler olur mu bilmem ama umutluyum(01-20-2021, 02:48 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 26 Ziyaretçi |