Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? thumbsup Her zaman derim, yine söylüyorum CFS ye inanma, fakat CFS sizde kalma diye... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup  
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Emin bey sistemleri tutup tutup getiriyorsunuz sizde olmasaniz sistem gorecegimiz yok
Tuttugunuz sistemlerde kacamiyor sizden gelmeyecek sistem bile geliyor
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin, Kartat, Snowsedat, snowsnow2021

(01-20-2021, 02:48 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-20-2021, 02:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS DEN 14 ŞUBAT (Sevgililer günü) HEDİYESİ VERMEYE VE Şubatın 20 sine değin sistemler bombardımanına tutuyor bizleri...Olurmu? neden olmaması için bir sebebmi varki? Mevsimin en yoğun soğuklarının olabileceği ay Şubat ayı değilmidir? thumbsup Her zaman derim, yine söylüyorum CFS ye inanma, fakat CFS sizde kalma diye... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup  
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Süre çok uzun, olur mu? İnşallah olur Big Grin

Sefacım, değerli KARdeşim, olmaması içinde bir sebeb yokki demi? Kışın en soğuk ayı Şubattır, ne olursa bu ayda olur zaten, üstelik 3 senedir ilk defa lodoslu günler geri döndü ve ardından KAR lı günlerde geri dönmedimi? Bak bugün yine lodos başladı arkası yine KAR olabilir derken umarım boş konuşmamış olurum..Çünkü önümüzde şimdilik beğenmediğimiz bir 26- 27-28 Ocak sistemi belirdi... Big Grin eye Spiteful Dash Smile thumbsup

(01-20-2021, 03:01 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Emin bey sistemleri tutup tutup getiriyorsunuz sizde olmasaniz sistem gorecegimiz yok
Tuttugunuz sistemlerde kacamiyor sizden gelmeyecek sistem bile geliyor
Ahmet KARdeş, tşkler değerli görüşlerin için... thumbsup

(Son Düzenleme: 01-20-2021, 03:52 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Emin dostum sistemlere boğdu biziSmile İnşallah daha da güçlenerek gelirler.

Ancak daha başka veriler var ve bize verdikleri tarih 1-3 Şubat görünüyor.

Modeller ve diyagramlar Şubat'ın ilk günlerinde henüz tatminkar bir görüntü çizmiyorlar değil mi?

O Zaman seyredin Şubat ayının ilk günlerinde nasıl bir sistem gelecek. Seyredin bakalım o modeller nasıl 180 derece dönüyorlar.

sıcaklıklar biraz düşüyor ama yeterli değil;

resim

CSF bakmak isteyenler;

https://www.meteociel.fr/modeles/cfse_cartes.php

MGM tahmin (haritalı) bakmak isteyen;

https://www.mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-20-2021, 04:21 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu biziSmile İnşallah daha da güçlenerek gelirler.

Modeller ve diyagramlar Şubat'ın ilk günlerinde henüz tatminkar bir görüntü çizmiyorlar değil mi?

O Zaman seyredin Şubat ayının ilk günlerinde nasıl bir sistem gelecek. Seyredin bakalım o modeller nasıl 180 derece dönüyorlar.

Serkancım, çok DEĞERLİ DOSTUM, ben zaten aysonu ve şubat ilk haftasıyla ilgili ısrarımdan hiç vazgeçmedimki, zaten buradan daha önceki yorumlarımdada söylemiştim kanımın ısınmadığı sistemin peşine ısrarla asla düşmem diye...O sistem benim zaten devamlı takibimde. Smile Ancak şimdilik önümüzde şu neyin ne olacağı henüz yerine tam oturtturamadığım 27-28 Ocak sistemi varki, sanki 1 günlük gibi görünen, belkide 2-3 gün sürebileceğini düşündüğüm ve yerlerde KAR örtüsü yapıp yapmayacağı şimdilik kesinleştiremediğim ve takibinde olduğum sisteme odaklandım. thumbsup şimdilik -8 gibi görünen yaklaşana değin -10 lara çıkabilir ve karayelle bize bu işten ekmek çıkar diye düşündüğüm bir sistem bu bence..Ama senin görüş ve tahminlerinede tabiiki saygım sonsuz bunu bilirsin.. thumbsup Şubatbaşı sistemi tekrar ortaya çıktığında buralar yine yıkılacak, ben bu sistemde halen ısrarlıyım... eye Smile thumbsup

(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-20-2021, 03:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum sistemlere boğdu biziSmile İnşallah daha da güçlenerek gelirler.

Serkancım, çok DEĞERLİ DOSTUM, ben zaten aysonu ve şubat ilk haftasıyla ilgili ısrarımdan hiç vazgeçmedimki, zaten buradan daha önceki yorumlarımdada söylemiştim kanımın ısınmadığı sistemin peşine ısrarla asla düşmem diye...O sistem benim zaten devamlı takibimde. Smile Ancak şimdilik önümüzde şu neyin ne olacağı henüz yerine tam oturtturamadığım 27-28 Ocak sistemi varki, sanki 1 günlük gibi görünen, belkide 2-3 gün sürebileceğini düşündüğüm ve yerlerde KAR örtüsü yapıp yapmayacağı şimdilik kesinleştiremediğim ve takibinde olduğum sisteme odaklandım. thumbsup şimdilik -8 gibi görünen yaklaşana değin -10 lara çıkabilir ve karayelle bize bu işten ekmek çıkar diye düşündüğüm bir sistem bu bence..Ama senin görüş ve tahminlerinede tabiiki saygım sonsuz bunu bilirsin.. thumbsup Şubatbaşı sistemi tekrar ortaya çıktığında buralar yine yıkılacak, ben bu sistemde halen ısrarlıyım... eye Smile thumbsup

bu sistem geçen sistemki gibi büyük çoğunluğu anadoluya etki etmez dimi? yoksa daha belli değilmi?

(Son Düzenleme: 01-20-2021, 04:43 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Tarantulam, Ahmetcim, örümceğim, nerelerdesin? hiç sesin çıkmıyor bu ara.. Smile Spiteful  Bak AO ve NAO Şubatbaşına sinyal çakıyor, sende çıt yok.. Smile NAO nötrden nerdeyse pozitife yükselmişki bu dönem için bence süper.. Smile AO zaten nötrde ve aysonunda sabitleşmiş..Daha ne olsun? Yakında buralar bayram panayırına dönecek ve sen inzivaya çekilmiş gibisin, sende birşeyler patlatta millet tahminci görsün bea. Smile thumbsup
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, kral, Snowsedat

(01-20-2021, 04:34 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-20-2021, 04:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

bu sistem geçen sistemki gibi büyük çoğunluğu anadoluya etki etmez dimi? yoksa daha belli değilmi?

Sistemin henüz geleceği bile belli değilken Anadoluya mı Avrupaya mı etki edecek tartışmak şuan için anlamsız Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • snow41, Snowsedat

(01-20-2021, 03:02 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-20-2021, 02:48 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Süre çok uzun, olur mu? İnşallah olur Big Grin

Sefacım, değerli KARdeşim, olmaması içinde bir sebeb yokki demi? Kışın en soğuk ayı Şubattır, ne olursa bu ayda olur zaten, üstelik 3 senedir ilk defa lodoslu günler geri döndü ve ardından KAR lı günlerde geri dönmedimi? Bak bugün yine lodos başladı arkası yine KAR olabilir derken umarım boş konuşmamış olurum..Çünkü önümüzde şimdilik beğenmediğimiz bir 26- 27-28 Ocak sistemi belirdi... Big Grin eye Spiteful Dash Smile thumbsup
Kışın lodos demek aksiyon demektir. 2017 sisteminden önce ki lodos fırtınası bizim buraları yıkıp geçmişti. Evimiz ayıptır söylemesi denize sıfır tatil köyü. Sahili  yıkmıştı. Sonrası ise tam bir şovdu. 50 cm kar vardı. Aynı şeyler olur mu bilmem ama umutluyumSmile
  Beğenenler:
  • Ftherdem, hacimurat, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
26 Ziyaretçi