| |
bugün rüzgar baya şiddetli süpriz olabilirmi acaba hava kapattı dudulluda
Arkadaşlar beklemekde olduğumuz 26-27-28 Ocak sistemi,çok karışık karaktere sahip bir sistem ve modellerde iniş, çıkışlara sebebiyet veriyor..Böyle tip sistemler hertürlü sürprizlere açıkdır..Rüzgar yönü, 850 sıcaklıkları tamda istediğim kıvamda olmamasına rağmen yabana atılacak bir sistemde değil gibi...Serkan KARdeşimin tabiriyle, şapkadan tavşan çıkabilir...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Serkan hocam ayın 27 si guclenirse Şubat başı olmayacak gibi görüyorum yanlismi düşünüyorum
Sanki ECM de benzer birşeyler gösteriyor Nitekim 27 için zayıflama var ECM devam etse Şubat başı sistemi verebilirdi İkisi aynı anda olmayacak gibi siz ne diyorsunuz
27-28 Ocak'ta İstanbul için bir sistem var ancak bu bizi KAR anlamında tatmin edebilecek potansiyelde değil.
Bizim beklediğimiz sistem Şubat ayının ilk haftasını bitirmeden gelmesini beklediğimiz sistemdir. Kuvvetle ihtimal İngiltere-İskandinavya engellemesi ile alacağız bu sistemi. Sıradan bir sistem olmayacak gibi duruyor şimdilik bunu söyleyebilirim. Zaten yakında bu sistemle ilgili bolca paylaşımlarımız olacak.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Babazilla, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Dünkü kar görsel şölendi Serkanıma gelsin yağışı bitmişti sistemin güya sözde tahmincii seni.
Şubat KARAbat olcak 27 28 sistemi yağış iyi kky kar ihtimali var. Önce Orta Akdeniz sonra Balkanlar sistemi.
Arkadaşlar 26-29 Ocak sistemi için şöyle bir dip not vermek istiyorum, GFS ve ECMWF bugünkü çıktılarında sistemi kısmış ve ısı yeterli değilmiş gibi çıktılar versede benim kanımca bu sıcak senaryo olduğunu düşünmekdeyim, çünkü diyagram ve son GFS senaryoları kuvvetlenmekde ve diğer baktığımız modellerin sıcak çalıştırma olduğunu söyleyebilirim..
![]()
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Captmehmet,
Bugün rüzgar güneyli yönlerden esmesine rağmen iyi ısırıyor doğrusu.
Lodosta kar yağacak nerdeyse.
Beğenenler:
• Burak1980, KardanadamEmin, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowsnow2021, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, snow41, 55 Ziyaretçi |