Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu arada an itibariyle...
ani bastıran DEK'ler yüzünden Ağva Şile yolunda yolda kalan araçlar varmış.

Foto gelecek.
  Beğenenler:
  • AZOR

Hani Anadolu yakasının doğusu şanslıydı. Güneş açıp kapatıyor sadece. Sad

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 12:10 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-18-2021, 11:51 AM)Mturi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba;
Ailem Rize’de nereye yazacağımı bilemedim Rize Pazar’a ne zaman kar yağar size zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim =)

Merhaba,

Kıyıda olduğu için sınırda kalıyor. Ancak "Bu akşam'dan itibaren Salı akşam saatlerine kadar  " Pazar'a da kar yağacak ihtimal artıyor.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Emre10, mehmet karsever, Mturi, Snowsedat, Xooner

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 12:07 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Burayı takip edip önlem alanlar kardan keyif alıp mutlu oladursun, takip etmeyen ve inanmayanlar isyan halinde olsalar gerek. Ya yolda kaldılar, ya yola çıkamadılar Smile

Arkadaşlar dün akşam da belirtmiştim, tekrar belirtmekte yarar var. Gizli buzlanma dahil her türlü buzlanma riski mevcut. Mümkünse trafiğe çıkmayın. Kaldırımlarda aman dikkat edin.

Hayatımın 25 yılı kar yağan ayaz olan memlekette geçti. Az kayıp düşmedim. Neyse ki hep hazırlıklı olduğumuz için sorun yaşamadık. Ama İstanbul için nadiren oluşan bir durum bu. Aman dikkat.

A ayrıca ellerinizi aman diyeyim cebinizde tutmayın. Düşerseniz sizi koruyacak olan elleriniz ve kollarınızdır.

Bu arada buzlanma ve karla ilgili İstanbul'u uyarmak ne güzel bir şeymiş yahu Smile

Güzel bir haftadan herkese merhabalar,

@snowserkan üstadım dekler izmit merkeze ulaşabilir mi? Sokulurken zayıflıyolrar gibi gözüküyor. 

Saygılar, sevgiler
  Beğenenler:
  • Argento1907, AZOR

Allah karın bereketini ve bolluğunu bozmasın.
Forumumuzun huzurunu ve aile ortamını hep korusun.
Artık herkesin şunu anlaması ve bilmesi gerekir. " Bu sitedeki herkes birbirinin umudundan beslenen ve sadece "KAR" kelimesi etrafında toplanan insanlardan oluşuyor.
Herkese sevigiler ve selamlar
"KAR MUTLULUKTUR."

An itibarıyle MALTEPE'de KAR yağışı başlamıştır yeniden...Bu şekilde aralıklarla bugünde, yarında yağışlara devam edeceği görülüyor..Demiştim sistem bugün dahil, iki gün daha üzerimizde, hertürlü sürprizlere açık olmalısınız... thumbsup

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 01:02 PM, Düzenleyen: ykamci1987.)

Dün bir anlık hayal kırıklığına bağlı sinir ile daha yağmaz umut beslemeyin diye yorumlar yazdım. Son yorumum da ise eğer yağarsa delikanlı gibi özür dilerim demiştim. Sözümün arkasındayım umutsuz konuştuğum için arkadaşlardan "özür diliyorum". Kimseyi şahsi olarak eleştirmedim asla yapmam da. Kaç tane sınırda kalıp kaçan sistemlere şahit olduk. Yanılma payı elbet olacaktır. Ama Serkan'a hala kırgınımSmile Burada güneş var ben çıkaramadım sizler çıkartın keyfini dostlar!

Lokasyon Büyüçekmece / Sİnanoba mevkii

Hava tahmin uygulamaları vs nin göremediği ihtimali @KardanadamEmin ve @snowserkan sayesinde önceden öğrenebiliyoruz ya. Çok yaşayın siz.

Tahmin uygulamaları mesela su andan itibaren güneşli gösteriyor. Bi kar tanesi düştüğünde hemen 1-2 saati kar yağısına çeviriyor Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 12:19 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(01-18-2021, 12:08 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir haftadan herkese merhabalar,

@snowserkan üstadım dekler izmit merkeze ulaşabilir mi? Sokulurken zayıflıyolrar gibi gözüküyor. 

Saygılar, sevgiler

Sanırım benzer soruyu bende soracaktım azor kardanadamemın ve serkan beye sakarya izmit hattı bu dek bantlarından nasıplenebılecek mı dıye.

Konuyu Okuyanlar:
46 Ziyaretçi