| |
Bütün yorumcu tahminci ve yönetimdeki arkadaşlar emeğinize sağlık bir kez daha ne kadar tecrübeli ve bu işin ustası olduğunuzu gösterdiniz canı gönülden tebrik ederim ???
![]() ![]() ![]() Bunlarda bugün maşukiye kartepe görselleri üyesi olduğum arama ve kurtarma derneğinin maşukiyede kaybolan doktorun arama kurtarma çalışmaların
Beğenenler:
• 3uZgibi, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, Mturi, Nil.Trabzon, Primavera, snow41, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Anlık durum; çok bulutlu sıcaklık -1 derece, gece saatlerinde %35 kar olasılığı. Uyarılar; gece saatlerinde don.
Foruma yazı yazma olayı önemli bir konu hem forumun amacına ulaşması hem katilimin çoğalması hemde saattlerini burayı okuyarak takip ederek bir parçası olan kişilerin aidiyet duygusunu artırması açısından çok önemli
Sistem beklentiyi tam olarak kazanamadığı zamanlarda bir kısmı trol bir kismida hakketen büyük bir hayal kırıklığı ve yıkım yaşıyan kisiler bir cesaretle bir şeyler yazar bu hep olur Banada bu hep yazmak istediğim konuyu yazmak için fırsat veriyorlar sağolsunlar Burası bir forumsa farklı duygu ve düşüncesi olan kişilerin olması gerekir vede bunların yazabilme özgürlüğü olmalı siz isim vermekten cekiniyorsunuz ben veriyim eskiden wow da Serkan bey dahil kimlere neler edilmedi orda ayrı bir eziyet vardı benim dediğim özgürlük bu değil Kabaca şöyle belli başlı bir özgürlük olmalı yani vatandaş ilikci da olsa hakaret saygısızlık olmadığı sürece yazabilmeli sataşma olmaması gerekir tabi yani bırakın adam yazsın desinki bugece hiç kar yagmiyicak boşuna beklemeyin bir kanıt göstermesine falan gerek yok yazsın Ne kaybedersiniz insanlar kendi yorumlarını yapsınlar yazılanları okurken kim kafadan sallıyor kim ,kopyala yapıştır yapıyor kimin tahminleri tutuyor anlayacaktir Yada desinler ki bak bu vatandaş yazıyorsa doğrudur herkez bir şey katarsa çoğalır buyuruz Herkezde derin bir model okuma kabiliyeti yada bilgi yok O demin banladiginiz vatandaş bile bir yerlerde atmosfer sevdalisidir yoksa ne işi var burda saygısızlık etmeden iki hafta dursun üç beş yazı yazsın bakın görün sonra nasıl degisicek Burda sabahtan akşama kadar kar yağacak şöyle geliyor böyle geliyor demekle sinerji olmaz İnsanların katılabildiği sürekli enerjinin yüksek olduğu bir forum olmalıyız bunun için katılım artmali Öte türlü boşa hayal satar kimseyi de buraya cekemeyiz Bu İstanbul benim diyen tahminciyi yatırır o yüzden bünyamin vs hepsi üç günlük bile tahmin yapmıyor yaw üç gün için uzun süre degisebilir diyor yorum yapmadan kendini garantiye alıyor Uzun oldu ama ins okur ciddiye alırsınız Selamlar saygilar
Kuralların dışına çıkmamak kaydıyla isteyen istediğini yazabilir.
Birde kurallar içinde açık bularak şahsi saldırılar olmaktadır. Bunu sizin içinde yapsalar aynı muameleyi görürler. Çakallar olabilir ama çakallık yapamazlar.
Beğenenler:
• Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, idieforyou41, Keremburada, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, snow41, Snowsedat
Serkan bey burada beni ciddiye alıp kaç kişi laf atar tabiki satasmalarin çoğu size gelecek anlıyorum tahammülü zor
Ama sataşma olmayan en saçma şeylere bile bir özgürlük olmalı tekrara girmiyim Siz beni anladınız
Bilmiyorum, herkESin kar haberi, gol sESi beklediği bir an da yazmam doğru olmayabilir..mESajım yayınlanmazsa da alınıp gücenmem.Wov'dan beri bu sitede ki SnowSerkan beyi ve KardanAdamEmin beyi zevkle takip ediyorum..Serkan beyin bilgisi, KardanAdamEmin beyin sinerjisi süper..ESkişehir'liyim, amatörce modelleri okuma derdinde olsam da, burada bu işin cidden iyi bilenleri var iken, sadece takipte kalıyorum.Üyeliği şart hale getirmeseniz, halâ harici takipte olacaktım..ESkişehir'li olarak "burada ne işim var" diye düşünenler olur ise, ben de tipik bir kar manyağım.Forum başlığı her ne kadar "İstanbul için kar tahminleri" olsa da, buradan şehrimle ilgili çıkarsamalarda bulunmayı seviyorum.
İlgi ile izliyorum, ilk mESajım da herkESe selam ediyorum..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Burçin tugay, Eray, hacimurat, hakancitak, KardanadamEmin, mehmet karsever, snow41, snowerhan, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Burası bir forum sitesidir herkes yazsın diye kuruldu.
Biz bundan memnuniyet duyarız duyuyoruz. Fakat kurallarımız var. Bunu ezersek forumu ezmiş olur kısa sürede de dükkanı kapatırız. Hani derler ya; kamera arkasındaki ekip diye. İşte onların emeğini heba ettirmem ben. Hepsi sizin için bedavadan çalışıyor. icabında ceplerinden birde para veriyorlar. O yüzden dolaylı imalara taviz veremiyoruz. Kar yok demek suç değildir. Ama bunu yaparken şahıslara kaynak yaparak değil kanıt göstererek, delil sunarak yapmak zorunda herkes. Bu forum hepimizin olsun diye çalışıyoruz.
Beğenenler:
• Akın, AZOR, Babazilla, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, hakancitak, Haloquest, Keremburada, mecnunsnmz, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Primavera, snow41, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
(01-17-2021, 10:11 PM)Alaska Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum, herkESin kar haberi, gol sESi beklediği bir an da yazmam doğru olmayabilir..mESajım yayınlanmazsa da alınıp gücenmem.Wov'dan beri bu sitede ki SnowSerkan beyi ve KardanAdamEmin beyi zevkle takip ediyorum..Serkan beyin bilgisi, KardanAdamEmin beyin sinerjisi süper..ESkişehir'liyim, amatörce modelleri okuma derdinde olsam da, burada bu işin cidden iyi bilenleri var iken, sadece takipte kalıyorum.Üyeliği şart hale getirmeseniz, halâ harici takipte olacaktım..ESkişehir'li olarak "burada ne işim var" diye düşünenler olur ise, ben de tipik bir kar manyağım.Forum başlığı her ne kadar "İstanbul için kar tahminleri" olsa da, buradan şehrimle ilgili çıkarsamalarda bulunmayı seviyorum. Hoş geldiniz atmosfer sevdalısı kar sevdalısı herkeze yer var
Benim burada gördüğüm, wowturkey'dede olan durum. Birilerinin aşırı abartılı şekilde, haftalar sonrasına tahmin yapmasıdır. Beklentiyi yüksek tutmasıdır. İnsanlarda üzerine gidince, küsüp gidip birkaçgün sonra tekrar dönüp, kaldığı yerden aynı abartıya devam etmesidir. Diğer sorunda kar yağmıyacak diyene düşman gibi davranılmasıdır. Bu davranışta yanlış. Bu işe profesyonel olarak yaklaşan tek kişi, serkan beydir. Her zaman temkinli ve doğruları söylemektedir. 1-2 mor haritada ortalığı ayağa kaldırmıyor. Her yönüyle değerlendiriyor olayı. Dost acı söyler ama, siteye zararı eleştirenden çok, onları büyük beklentiye sokan tahmincilerdir.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Snowsedat, тaяaηтυℓa, 81 Ziyaretçi |