Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

istanbul Çekmeköy bölgesinde de yağış durdu? araç açık otoparkta ve baya dolu kar var üzerinde. Bölgede yağış olur mu tekrar şimdi gidip temizlemek istiyorum sabah baya uğraştıracak gibi don da olursa gece baya zor olacak benim için.
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Bulunduğum konum itibariyle dün akşam 18:00 den itibaren başlayan yağış bi azaldı bi arttı ama hiç durmadı. Yaklaşık 15-20 cm kar birikti. Kendi açımdan harika bir sistem oluyor ve hala yağmaya devam ediyor. Başiskele/Kocaeli rakım 110
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Haloquest, Snowsedat

Kartepe - Maşukiye hiç durmadı...
resim

resim

resim

Uzun süredir görmediğim buz sarkıtları oluşmaya başladı.

Hava oldukça soğuk.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 06:12 PM, Düzenleyen: Deep.)

Mert sistemi bizi fazlasıyla tatmin etti. 30cm civarı şu anda. Hem Anadolu yakası hem de 260mt de olunca tabi ki kara gömüldük. DEK yalan oldu olay siklon yağışına kaldı. Yağışın nerdeyse tamamı da 850hpa -6, -8 arası inince rüzgar yönü de yıldız olunca haliyle sahil kesimin pek şansı yoktu. Bulunduğumuz site içinde 190mt de 15cm kar var irtifa ile hızla artıyor kalınlık.

Snowserkan'ı tebrik ediyorum bu sisteme 1 ay öncesinden nokta atış yaptı. Kendisinin en iyi uzun vade tahminci olduğunu düşünüyorum.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat, Xooner

resim
Esenler atışalanı kar yürüşü bilader le 5cm kar birikti bunada şükür inşallah 2017 gibi sistem almak dileğiyle
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Snowsedat, Xooner

(01-17-2021, 05:47 PM)KarManyağı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu gece beklediğiniz yağış saat kaç civarı etkisini gösterebilir ? Avrupa yakası için

Hiç umuda kapılmayın. Beklenti her zaman üzer insanı. Bu sistem anadolu yakasının bir kısmına yaradı ve yarayacak. Ben gündelik hayatıma döndüm.

resim
Esenler atışalanı kar yürüşü bilader le 5cm kar birikti bunada şükür inşallah 2017 gibi sistem almak dileğiyle
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, hacimurat, Poyraz, Snowsedat

resim

İyi kötü karlı bir istanbul manzarası oldu Smile

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 06:24 PM, Düzenleyen: enis.)

anadolu yakasi geceyi heyecanla bekliyoruz Smile

Konuyu Okuyanlar:
25 Ziyaretçi