| |
Ya bu seferki buraya olsun bıktım. Hep başka yerlerin sistemlerinin kırıntıları kalıyor buraya. Zaten alpler çekiyor çoğu yağışı 2 gün önce modelde 30 cm olan yağış 5-10 cm e düşüyor.
İstanbulun en az kar alan semtlerinden birindeyim bu nasil nasip Allahim ya... Her sey bir anda degisse 4 gun daha aralıksız yağsa olamaz mı... Tv de izleyip yolda kalan arabalara bile ozenir mi bi inasan...?
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burçin tugay,
Aslında duygusallığı bırakıp şöyle soğukkanlı düşününce, uzun süredir kara hasret bir İstanbul için hiç de fena sistem değil içinde bulunduğumuz sistem.
Tamam şehir merkezleri ve kıyılar tatmin olmadı ama kuraklıktan bahsedilen şu günlerde dolaylı yoldan hepimize faydası var. Bizler işin keyif boyutunu kaçırdık ama musluğu açtığımızda suyun akmasından daha büyük bir lüks yok. Allah hâlâ bereketini gönderiyor ya biz nankör insanlara! Şükürler olsun. Bol karlı günler
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Dervis, KardanadamEmin, kral, macet1981, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan, Xooner, Zeynep
Gebzede sicaklik iyice dustu erimede yok yagis hafif sekilde devam ediyor
Sicaklik - 3.3 Dewpoint - 4.0 ruzgar yönü yildiza yakin Aslinda su an guclu kuvvetli bir yagis olsa dusen her kar tanesi yerde kalir erime yok cunku sicaklik cok dusuk
Gop avrupa yakassının en şanslı yerlerinden biriydi sanırım örtü de yaptı asfalt ta tuttu kardanadam bile yaptı şahsen benim beklediğimden iyi geldi gop'a ben mutluyum
Sistem öncesi bazı şeyler ters gidiyor.. Hep bi olumsuzluk oluyor. Bir kere de sistem içindeyken olumlu şeyler olsa da.. Sabah güzel bi sürprizle uyansak. Ne güzel olurdu KArseverler olarak mutlu olsak
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 31 Ziyaretçi |

)